Четвер, 18.04.2024, 06:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » Архів матеріалів

Об’єднана опозиція "Батьківщина" оприлюднила список ще 46 претендентів на висування кандидатами у народні депутати.

Відповідний список оприлюднений на офіційному сайті партії "Батьківщина".

"На виконання Декларації про забезпечення чесних і прозорих виборів, за підсумками круглого столу з лідерами громадських організацій об’єднана опозиція продовжує оприлюднювати список претендентів на висування кандидатами у народні депутати для подальшого обговорення громадськості", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, раніше "Батьківщина" вже оприлюднила список з 52 кандидатів.

  1. Мельничук Іван Іванович (ВО "Батьківщина")
  2. Гузь Ігор Володимирович (ПП "Фронт змін")
  3. Грицюк Анатолій Петрович (ВО "Батьківщина")
  4. Гетьман Вадим Анатолійович (ПП "Фронт змін")
  5. Француз Віталій Йосипович (ВО "Батьківщина")
  6. Петрушка Іштван Шімонович (ПП "Фронт змін")
  7. Дирів Анатолій ... Читати далі »
Переглядів: 1035 | Додав: Спостерігач | Дата: 19.07.2012 | Коментарі (7)


Голова Львівського обласного виборчого штабу ЛОО ПП «УДАР», депутат Львівської міської ради Петро Адамик на прес-конференції в ІА ZIK озвучив імена претендентів по округах:

    №115 – Дмитро Добродомов;
    №116 – Андрій Березюк;
    №117 – Оксана Юринець;
    №118 – Тарас Мандзюк;
    №119 – Іван Щепанкевич;
    №120 – Юрій Моравецький;
    №121 – Олександр Старовойт;
    №122 – Ігор Самардак;
    №123 – Лариса Федорів;
    №124 – Андрій Сeнюк;
    №125 – Михайло Гичка;
    №126 – Андрій Кіт.

11 з них є членами партії «УДАР», безпартійний лише один – Дмитро Добродомов.

«Рішення ... Читати далі »
Переглядів: 1832 | Додав: Спостерігач | Дата: 11.07.2012 | Коментарі (26)

Процес узгодження «мажоритарників» від опозиції по Львівщині дає відповідь на одну з найбільших загадок цих виборів: як саме Банкова збирається формувати пропрезидентську більшість у новому парламенті й реалізувати плани з продовження повноважень Віктора Януковича. Адже Партія регіонів із рейтингом у 21% отримає значно менше голосів, ніж опозиційні сили. По одномандатних округах із «біло-блакитними» змагатимуться не лише опозиціонери, а й десятки великих бізнесменів, які хочуть захистити власні тили. Вони вже домовляються про округи із… опозиційними штабами.

"Зайві" мандати


Уважні спостерігачі давно помітили підозрілі кроки головних опозиційних партій у базових регіонах. Приміром, багато в чому дивною видавалась поведінка штабу «Батьківщини» на Львівщині. Спершу ... Читати далі »
Переглядів: 889 | Дата: 10.07.2012 | Коментарі (1)


Ну що ж, ніби настало затишшя, об'єднана опозиція оголосила про демобілізацію (масштаб протестної акції біля Нардому в Києві зменшено на порядок і їхати туди вже нікого не закликають), 9073 не підписано (принаймні поки що) і Литвин ніби обіцяв його не підписувати... Перемога? Ну, як тимчасова - це точно, але про остаточну говорити ще зарано. Як мінімум до виборів у жовтні. Тож розслаблятися ще не можна. Будьмо напоготові. Не поспішайте виходити з груп на захист мови у соцмережах, далі залучайте в них знайомих зі Стрийщини, хто готовий долучитися до акцій - заповнюйте анкети (тут, або ... Читати далі »
Переглядів: 724 | Дата: 10.07.2012 | Коментарі (0)

На виконання Декларації про забезпечення чесних і прозорих виборів, за підсумками круглого столу з лідерами громадських організацій Об’єднана опозиція «Батьківщина» починає оприлюднювати список претендентів на висування кандидатами у народні депутати України.

Про це повідомляє прес-служба «Батьківщини».

У першій частині – керівники регіональних виборчих штабів Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

1. Аваков Арсен Борисович

2. Бондаренко Анатолійович Васильович ... Читати далі »

Переглядів: 1835 | Додав: Спостерігач | Дата: 06.07.2012 | Коментарі (23)

3 липня депутати-регіонали, комуністи та литвинівці по-бандитськи, за кілька секунд, поза порядком денним, без обговорення, без розгляду жодної з 2054 поправок, сфальшували голосування за законопроект Колесніченка-Ківалова «Про засади державної мовної політики».
Навіть у Верховній Раді України, де зневага до права стала нормою, ще ніколи не було настільки нахабного й грубого порушення Конституції та регламенту.
Литвин, а потім Янукович мають намір швидко підписати і ввести в дію цей проект, спрямований на розкол країни і провокування громадянського протистояння.


Ось що чекає на Україну вже за кілька днів,
коли почне діяти цей «закон»
... Читати далі »
Переглядів: 849 | Дата: 04.07.2012 | Коментарі (1)

14.06.12 в Народному Домі відбулася презентація руху ЧЕСНО, де були визначені основні заходи організаційного становлення руху в м. Стрию та Стрийському районі.
На презентацію були запрошені представники Стрийського міськвиконкому, районної держадміністрації, всіх політичних партій та діючих громадських організацій міста та району, місцева преса та телебачення. На жаль, не всі з них знайшли можливість відвідати захід.
Презентацію відвідали представники: політичних партій "ВО Свобода" (М.Берездецький), "Нашої України" (В.Попсуй), "Громадянської позиції" (П.Маковський, Ю.Вінярський), "Партії промисловців та підприємців України", громадських організацій СМО ВТ "Просвіта" (В.Мандзяк), СГО "Новий Стрий" (О.Тарнавський, М.Бальо), ГО "Спілка підприємців промислового ринку", ВГО «Центр прав людини "Громадська ініціатива" (В.Щекун), СГО "Територія життя ... Читати далі »
Переглядів: 2219 | Дата: 14.06.2012 | Коментарі (41)


Проголосувати Ви можете тут:
http://kandydat2012.livetoday.org.ua/bagatomandatnyi-okrug/

А ось ще складніше голосування (вимагається ввести про себе хоч якісь соц. дані (стать, вік тощо) і знову ж підтвердити вибір по "милу".
http://ukraine-elections.com.ua/vote/prior_vr2012

Надалі ця новина (сторінка) буде єдиною головною де буде накопичуватися інформація щодо таких голосувань.

Інші матеріали по темі:
http://24tv.ua/news/showTagNews.do?D%D1%96lnicja_126&tagId=2950
http://stryi-su.ucoz.ua/news/cikavij_proekt/2012-04-12-43
... Читати далі »
Переглядів: 950 | Додав: Спостерігач | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)

Як стало відомо Вголосу, до боротьби за мандат депутата Верховної Ради України від Стрийського виборчого округу планує долучитися адмірал Ігор Тенюх.

Він – уродженець Стрия, знаний політик й військовий, відомий своєю принциповою позицією й твердим характером. Найімовірніше, що висуватиметься до парламенту адмірал Тенюх за квотою ВО «Батьківщина».
... Читати далі »
Переглядів: 1052 | Додав: Спостерігач | Дата: 06.05.2012 | Коментарі (3)

Як відомо, кілька днів назад ЦВК затвердила межі виборчих округів. І, хоч інформації на сайті ЦВК ще немає, нам відомо:
Додаток 13
до постанови Центральної виборчої комісії
від 28 квітня 2012 року № 82
ПЕРЕЛІК
одномандатних виборчих округів

Львівська область ... Читати далі »
Переглядів: 871 | Додав: Спостерігач | Дата: 04.05.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 12 13 »