Субота, 20.04.2024, 17:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2012 » Серпень » 10 » Дивіться хто прийшов - 2
03:30
Дивіться хто прийшов - 2
Як стало відомо, станом на 08.08.2012 також зареєстровані ще 5 кандидатів, а саме:

Тенюх Ігор Йосифович
самовисування

Михайлишин Петро Степанович
самовисування

Осташ Ігор Іванович
самовисування

Загородний Василь Іванович
Партія регіонів

Канівець Олег Леонідович
політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" (Об'єднана опозиція)
Переглядів: 1768 | Додав: Спостерігач | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 171 2 »
17 Mimpi  
Insights like this liven tinhgs up around here.

16 Марія  
АнтиПротивсіх просто .сіх! Жодного аналізу, зомбі Джульчине!Біднятко або .елятко!

15 АнтиПротивсіх  
Всі хто люблять Україну: голосують за Янука і партію ригів, бо так сказав месія Ющ. Бо риги - це не Жюлька, Яник не "хіхікав" противно з Пукіним, а те, що мову, буцімто продав, то це його "підставили" (©-Ющ). УДАР - продажний, але Кіт - патріот, і по фігу що присягу "УДАРу" давав ( http://udar-kandidat.org/126/ ), він її похерить, як перед тим похерив "НСНУ" а потім "СУ". А чому ви не агітуєте за кандидата, якого дав вам "богоносний Ющ" - Анну Семенюк? Тут у вас Ющ - "месія", а тут вам на нього плювати з високої дзвінниці. "Свобола" - філія Ахметова, "ОО" - філія Путіна!". Я доповню вашу думку до логічного закінчення - "Вокруг одні враги!", "99% населення України це агенти Пукіна", чому б вам, єдиноправильним українцям, та й не виїхати кудись і там собі збудувати "справжню" Україну. Тут, у "ворожому" оточенні нічого у вас не вийде. "Противсіхи", я знаю, що закликати вас спам'ятатися це даремні зусилля... І логіка - це для вас це щось сатанинське і незрозуміле. А фраза зі святого письма: "По ділах їх - пізнаєте їх" (а треба би було читати - "за наслідками діянь їхніх") це для вас святотатство. Та й Бог Вам суддя - тільки не думайте, що "Ваші добрі наміри" зарахуються Вам. Ви могли - але не передбачили, Ви мали можливість - але її втратили, Ви хотіли - але вийшло навпаки... Саме головне - Ви мали можливість проаналізувати власні помилки, виправитися, і ПОКАЯТИСЯ!!! Але це не для Вас.... Втім, кому це я тут проповідую... Смішно навіть.

14 Анна  
Всі хто любить Україну і українське голосують за "Нашу Україну" ! Все решта проекти Кремля або космополітичні проекти!По мажоритарці за Андрія Кота!

13 Анна  
В. Ющенко також заявив, що як БЮТ, так і Партія регіонів, йдуть лише двома шляхами.

«Партія регіонів ігнорує все українське, бо на цьому ґрунті можна мобілізувати так звану «п'яту колону» або тих людей, які ще йдуть дорогою національної ідентичності і формування національної свідомості. А «Батьківщина» йде шляхом національного маніпулювання. Для них головне правильно, з правильним, особливо – галицьким акцентом сказати потрібні заклики. А рештою – вони не відрізняються. Вони йдуть двома різними шляхами, хоча й переслідують одну й ту ж мету», – заявив Ющенко.

12 Марія  
АнтиПротивсіху чи вірніше недалекому. Не думала, що дурнями така багата наша Стрийщина! Так ваша "Свобола" - філія Ахметова, "ОО" - філія Путіна! Згадайте як ваша Джулька хіхіхала при Путіні у Ялті і що напопідписувала продажна шкура!!!

11 АнтиПротивсіх  
Противсіхи - покайтеся, і проститься Вам! Розуміємо, що не зі злого умислу, а з тупості власної лише вчинили Ви гріх - це чмо Януковича возвисили. Не слід артачитися в грісі, гординя ж бо - великий гріх! Покайтеся, і прийде до Вас осяяння, і увіруєте Ви знову в ООБ чи Свободу... І узрієте, що Кіт - справжня тушка, а не Канівець. І перестанете казати на чорне - біле, і навпаки, бо прозрієте Ви! Покайтеся - і спасіться, бо не буде спасен, хто Януковича волю чинить, прокляття вічне на таких, анатема та геєна вогнена!!!

10 Марія  
До мітингу Канівця...Була я на тому так званому мітингу.Зібралось близько 50 людей на цілого Народного депутата Парубія - перебіжчика, обласного голову "Фронту змін"Кубіва чи то тепер вони під спідницею аферистки Юлі залізли, то "ніхтосі" і тушки Канівця. Зігнав Пищик директорів і вчителів "добросердечних" і кілька зівак та агітували за Канівця і так між іншим про мову((( І ще цікаво, що для Канівця Україна острів, бо висловлювася "на Україні", а не "в Україні"! Кубів нервувався, бо навіть його активістів не було! Канівець дратівливо відповідав на запитання,Брус Наталя стояла збоку ніяково, бо ясно яке у неї ставлення до тушки Канівця, Ліля Цалин через силу читала резолюцію з тої ж причини! а потім швидко закрили так званий мітинг, бо побоялись гострих запитань!

9 Євген  
Хто себе почуває ураїнцем - патріотом віддаймо голоси за "Нашу Україну"! І не дивімся на продажних, що пішли під спідницю аферистки кремлівсько - путінської Юлі, Яценюка,Гриценка! Подивіться що зробили депутати наші стрийські- продалися Шрамов'яту, все віддали приватизувати Карпінському! І нічого що всі за тушку Канівця, ми протидіймо цьому і голосуймо за "Нашу Україну"! Ще можна подумати за Тенюха або Кота! Але ще є час і розберемся!

8 Орися  
Яценюк у Одесі говорив "по-русски" і маємо регіональну вже там! Всі так звані опозиціонери теперішні ( Гриценко, Турчинов і іже) на чолі з аферисткою Юлею з'їли Ющенка, а тепер хочуть добити Україну! Голосуємо за "Нашу Україну"!!!

1-10 11-17
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]