Четвер, 28.03.2024, 13:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2012 » Серпень » 13 » Дивіться хто прийшов - 3. Канівець 2.
17:24
Дивіться хто прийшов - 3. Канівець 2.
09.08.2012 сплив термін висування кандидатів. Сьогодні останній термін подання документів на реєстрацію висунутих кандидатів до ЦВК. Будемо сподіватися, що більше кандидатів по нашому округу зареєстровано не буде. А на разі зареєстровано 9 кандидатів. В доповнення до попередніх 7-ми це:
1) Кіт Андрій Богданович
народився 2 листопада 1971 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник директора, ТОВ "Княжі Лани", член Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК     7330 від 06.08.2012
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом     218 від 09.08.2012
(висування і реєстрація цього кандидата давно очікувалися)

і УВАГА, певна сенсація:
2) Канівець Сергій Миколайович
народився 13 червня 1973 року в місті Самарканд, Узбекистан, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта середня спеціальна, суднобудівельник, завод "Залів", безпартійний, проживає в місті Миколаєві, судимість відсутня, самовисування.
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК     6903 від 05.08.2012
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом     221 від 09.08.2012

Про технологію висування "двійників" ми чули вже не раз. Мета зрозуміла - відібрати голоси у рейтингового кандидата, розраховуючи на помилку (неграмотність) виборця. Варто нагадати, що востаннє з цією технологією виборці нашого округу стикнулися 2002 року, коли "двійник" Ігора Осташа - Осташ Іван Богданович, набрав 8165 голосів, відібравши у переможця, "справжнього" Осташа - 11% голосів (сам Осташ набрав 73691) і зайнявши третє місце в перегонах (друге зайняв Антонов)! Адміністрація не буде тут коментувати далі що, й до чого, думається за неї це зроблять представники виборчих штабів.

Нагадуємо, що на цьому сайті Ви можете переглянути інформацію про зареєстрованих кандидатів, їх передвиборчі програми, декларації про доходи тощо через меню сайту: "Вибори 2012" - "Список зареєстрованих кандидатів по Стрийському в/о 126"- ну і далі переходьте за прізвищем того кандидата, інформація про якого Вас цікавить.
Через це ж меню можна переглянути виборчі партійні списки.
Переглядів: 2105 | Додав: Спостерігач | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 271 2 3 »
27 Лариса  
Стрийський шансон
А човен ВМФУ пришвартувався в Стрию!
Адмірал на ньому тихо по суші пливе,
але ніц з того не буде!
Канівець місце узгодженого купив,
потратив мільйони бабла та
ефекту очікуваного нема!
Осташ інтелегентно
розказує про патріотізм,
але дурних вже нема
і розуміють, що то просто популізм!
А Кіт на округ
стрибнув як тигр...
І хоч ще багато не встиг!
Даймо молодому шанс -
ми йому як аванс,
а він за Україну горою й за нас!

26 ОЛЯ  
Андрій Кіт явно лідирує! "Удар", незважаючи на Леніва, який паше на Канівця, бере фори!

25 Галя  
НАРОД ПОДИВІТЬСЯ ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ !!!
Це доказ того що Опозоція як і владна партія ПРОДАЖНА!!!
НЕ ВСЕ ВИРІШУЮТЬ ГРОШІ!!!
Голосуйте за молодих мажоритарщиків!!!
Ці люди ще не замазані в корупції і зможуть відстоювати народ!!!
Нам потрібні нові люди які в МАЙБУТЬНЬОМУ будуть розбудовувати Україну!!!
Подивіться який зовнішній БОРГ України!!!
Це останній Шанс для Украни!!!
Схаменіться НАРОД і ПІДТРИМАЙТЕ МОЛОДИХ МАЖОРИТАРЩИКІВ!!!
Бізнес ні в якому разі неможна допускати до влади!!!
Допустимо бізнес БУДЕМО КРІПАКАМИ НА СВОЇЙ РІДНІЙ ЗЕМЛІ!!!
ПІДТРИМАЙТЕ МИХАЙЛИШИНА ПЕТРА - БУДЕ ГІДНО ВІДСТОЮВАТИ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД І ЖИТЕЛІВ ОКРУГУ!!!!!

24 Сергій  
Список Деньковича!

23 Андрій  
шановні дописувачі- аде аргументи які підтверджують що канівець тушка?

22 Оксана  
чого ви всі так Канівця не любите? Моя мама дала Коту 2 га. землі в оренду і дуже шкодує... після посіву ріпака поле перейти неможливо таке стало липке і жовте, особливо після дощу.

21 Надія  
Чула від друзів за Андрія Кота. Нині сама була на зустрічі. Надзвичайно позитивний чоловік! Я і мої подружки обов"язково за нього проголосують! Дуже по-простому і доступно пояснив політичну ситуацію і знає шляхи виходу з неї! За Кличка і Кота будемо голосувати! Хай Бог йому допомагає! Думаймо люди!

20 Марія  
Як може бути Швець у списку ВО "Батьківщина" і підтримувати Тенюха і стрийська "Батьківщина" , це ж із "Свободою" Михайлишина "кинула" за гроші Канівця!!! Та це не опозиція, а апазиція і філія Регіонів! Як можна за них голосувати!? А з Осташом, що Кубів зробив!? Словом, тільки "Удар" ще не спаскудився! Голосуймо за Кличка і його команду: Андрій Кіт - достойний кандидат!

19 Підприємці м.Стрий  
Справжні підприємці м.Стрия
03.09.2012 | 20:22
Ми за Андрія Кота не "припухаємо", а бачимо реальну людину, яка у команді Кличка може прийняти закони для нормального ведення бізнесу, бо сам у поті чола це робить і допомагає іншим! Були у дитячій поліклініці на медогляді з дітьми перед школою - які прекрасні вікна для збереження тепла робить якась громадська організація, що його підтримує! Ми самі допомагали медперсоналу виносити старі, ще напевно австрійські, вікна. Взимку там не можна було роздягнути дитину на огляді, бо холодно як надворі! Чим може допомагає, а не розклеює на кожному кроці свій портрет!За людей діла треба голосувати і таким зараз є Андрій Кіт і з командою Кличка!

18 Дзюник  
Шановні виборці 126 округу! Сердечно прошу підтримати А. Кота від партії Удар. Це дійсно людина з великої букви. Знаю його особисто як патріота, порядний сімянин і господар, вихідець із Ходорова з патріотичної сімї.
Недавайте шансу "Тушці" Канівцю. Це запроданець, який перескакує 7 раз із партії в партію. Чи небуде після проходження у парламент 8-го фатального разу. Ви подивіться тільки на його очі........
Кіт будує, а канівець говорить що то все я. На зустріч приходить 8 чоловік, а його преса пише 80.

1-10 11-20 21-27
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]