Субота, 20.04.2024, 08:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2011 » Жовтень » 6 » Міськвиконком не любить місцеві ініціативи
14:51
Міськвиконком не любить місцеві ініціативи
Міська влада вчергове продемонструвала, що їй начхати на інтереси пересічних жителів міста та Закон. Положення "Про місцеві ініціативи", яке розробило СГО "Новий Стрий", відкинуто міськвиконкомом. Прийняття цього Положення та його дотримання нічого б не коштувало міському бюджету. Необхідність наявності цього Положення це не вигадка СГО НС, це пряма вимога Закону "Про місцеве самоврядування"! Міська влада вже давно (ще у 1997 р. - році прийняття ЗУ ПМС) сама мала б розробити це Положення та затвердити на ближчій сесії міськради. Тим більше, що такі міста як Дрогобич, Н.Розділ та ін. райцентри вже давно поприймали їх, тільки ми пасемо задніх. Місцеві ініціативи є важливим елементом місцевого самоврядування, і полягають у тому, що будь-який член місцевої громади має можливість винести на сесію міськради певне питання, якщо його підтримають інші члени громади.
СГО "Новий Стрий" зробила цю роботу замість міських чиновників. Абсолютно безкоштовно і на громадських засадах. Нате Вам і користуйтеся. Що ж відповіла влада?

"Виконавчий комітет міської ради повідомляє, що проект рішення міської ради, щодо затвердження Положення про місцеві ініціативи, розглянуто.
Встановлено, що спілка громадських організацій "Новий Стрий" зареєстрована в Стрийському міськвиконкомі, а тому проект рішення щодо затвердження Положення про місцеві ініціативи на сесії міської ради прийматися не буде."

Який політ думки! Яка непересічна логіка! Значить, якби цей проект подавала незареєстрована організація, сесія б його розглядала? СГО НС знятися з реєстрації? І що значить "проект рішення щодо затвердження Положення про місцеві ініціативи на сесії міської ради прийматися не буде"? Ніколи-ніколи не буде? Бо вони зареєстровані? І це єдина причина? Виконувати Закон міській владі заважає те, що про необхідність його виконання нагадала "зареєстрована" організація. Абсурдніше не вигадаєш.
За матеріалами сайту СГО НС
Переглядів: 715 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Василь Щекун  
Знаєте, прочитав оце повідомлення і не знаю: сміятися чи плакати... Бо якщо тут нічого не наплутано, то це відверте і навіть нахабне ігнорування тих (тобто нас всіх) хто "годує" чиновників місцевого рівня. Лишається одне, сьогодні, в час Святої Покрови, молитися за них. Але ж не всі покладаються на Бога... Не доведи Господи, хтось таки запропонує ті "вила", які демонстрували на майданах Києва, показати спочатку в славному бандерівському Стрию....
Невже справді так все погано?! Я, наразі, не можу в таке повірити. Та й зрештою чому виконком завжди норовить приймати остаточні рішення там, де, насправді, питання є компетенції рівня депутатського корпусу? Прикро що навіть своя місцева націоналістична влада є чомусь чужою. Невже справді всюди і всім керують гроші? Якщо так, то мусить бути справжня революція, і не з Києва треба починати, а "знизу вверх". Або ж прийдеться визнати, що праві ті, що плюнули на Україну і давно «чухнули» в пошуках кращої долі поза кордони.
Цікаво чи хоч одна порядна душа з владних кіл відреагує на цю нашу отут писанину?...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]