Субота, 20.04.2024, 02:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2013 » Березень » 25 » На Львівщині визначили найактивніших депутатів
19:56
На Львівщині визначили найактивніших депутатів


На Львівщині визначили найактивніших депутатів
Центр експертних досліджень «ТЕМА» до ста днів Верховної Ради VII скликання провів експертне дослідження активності народних депутатів, обраних в одномандатних округах Львівщини. До участі в опитуванні було запрошено 24-ох провідних журналістів та політологів зі Львова та Києва.

Як розповіла керівник проекту Ольга Ткаченко, у процесі дослідження було визначено найактивнішого депутата та лідерів активності в чотирьох окремих категоріях: політична активність, законотворча активність, активність у виборчому окрузі та медіа-активність.

Найактивнішого депутата було визначено за сукупним рейтингом в усіх чотирьох категоріях.

Отже, відповідно до результатів дослідження, перемогла з великою перевагою Ірина Фаріон (13,08 балів). Цікаво, що друге місце розділили народні депутати, обрані не в обласному центрі, а, відповідно, у Стрийському (Олег Канівець – 10,91 бала) та Бродівському округах (Ірина Сех – 10,91 бала). Показовою є також відчутна перевага в активності народних обранців від ВО «Свобода», які посіли перші три з чотирьох місць рейтингу.

У номінації «Політична активність» також першість здобула Ірина Фаріон. У п’ятірку ввійшли наступні депутати: Юрій Михальчишин, Ірина Сех, Олег Канівець та Ярослав Дубневич.

«Трійка лідерів від ВО «Свобода» засвідчує не лише домінантність цієї політичної сили в області, але й вдалу інтеграцію в загальнодержавні політичні процеси», - зазначає керівник проекту.

У номінації «Законотворча активність» Ірина Фаріон поступилась Олегу Канівцю. Окрім них, у п’ятірку законотворчо активних увійшли: Ірина Сех, Ярослав Дубневич та Юрій Михальчишин.

 «Олег Канівець був першим із львівських обранців, котрий зареєстрував законопроект у новій Верховній Раді. Він стосувався повернення первісного тексту Гімну України. Потім були ще два резонансних законопроекти про графу «Національність» у свідоцтві про народження та паспорті і проект закону про фінансування дошкільної освіти. Друге місце у категорії Ірині Фаріон принесли її законодавчі ініціативи щодо захисту української мови», - каже О.Ткаченко.

За активність в окрузі лідерство здобув Ярослав Дубневич, за ним: О.Канівець, І.Сех, Р.Ілик та І.Фаріон.

«Робота в окрузі – один з найважливіших елементів діяльності депутатів-мажоритарників. На жаль, оцінювання саме у цій категорії викликало в експертів найбільше труднощів. Здебільшого у Львові мало відомо про діяльність народних депутатів у своїх округах. Проте цілком прогнозовано перші місця посіли політки, чиї благодійні фонди продовжують працювати і після виборчої кампанії, а також Ірина Сех, котра на Бродівщині працює довго і, як бачимо, ефективно. «Лише» 5 місце Ірини Фаріон і відсутність у чільній п’ятірці Юрія Михальчишина, зокрема, можна пояснити їхньою міжсесійною діяльністю, яка не обмежується лише конкретним округом», - додала О.Ткаченко.

У номінації «Медіа-активність» повернула собі першість І.Фаріон. До п’ятірки ввійшли: Ю.Михальчишин, І.Сех, Я.Дубневич, О.Канівець.

Відтак, за сумарними показниками найбільшою активністю відзначаються народні депутати від ВО «Свобода». На чільних місцях у всіх чотирьох категоріях присутні Ірина Фаріон, Ірина Сех, Олег Канівець і Ярослав Дубневич.

«Експерти відзначали недостатню поінформованість про діяльність народних депутатів в округах та наголошували на доцільності більшого інформування громадськості про законодавчу роботу народних депутатів. Як вихід, пропонувалося створення єдиного веб-ресурсу, можливо, під егідою групи «Львівщина», який був би майданчиком для розміщення поданих законопроектів депутатами від Львівщини», - резюмувала керівник проекту.

Для довідки:

результати дослідження «Найактивніший депутат-мажоритарник від Львівщини»

 
1. Ірина Фаріон (во №116)                                  13,08

2. Олег Канівець (во №126)                                10,91

3. Ірина Сех (во №119)                                        10,91

4. Юрій Михальчишин (во №118)                      10,08

5. Ярослав Дубневич (во №118)                          9,83

6. Роман Ілик (во №121)                                       8,50

7. Михайло Хміль (во №115)                               7,41

8. Степан Курпіль (во №124)                              7,08

9. Ігор Васюник (во №117)                                  6,33

10. Андрій Тягнибок (во №125)                          5,58

11. Василь Пазиняк (во №122)                            4,91

12. Лідія Котеляк (во №123)                                4,75


Джерело: КОМЕНТАРІ:
Переглядів: 963 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]