Четвер, 25.04.2024, 23:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2012 » Липень » 24 » Невідомі підпалили офіс ПР (фото)
19:46
Невідомі підпалили офіс ПР (фото)
В ніч на 24 липня, у Стрию невідомі підпалили офіс Партії регіонів.

За словами працівника прес-центру ГУ МНС України у Львівській області Ігоря Куруса, повідомлення про пожежу надійшло близько опівночі: на першому поверсі двоповерхового житлового будинку сталося займання приміщення, в якому знаходиться офіс осередку Партії регіонів.

У відомстві повідомили, що невідомі розбили вікно і кинули в приміщення горючу суміш. Експерти переконані, що це – умисний підпал.

Евакуації не проводилося, постраждалих немає. Наразі встановлюються обставини пожежі, завдані збитки та особи, які можуть бути причетні до підпалу.



За матеріалами
stryi.com.ua

Внаслідок пожежі у виборчому штабі районної організації Партії регіонів у м. Стрий порушено кримінальну справу, повідомила речник ГУ МВС у Львівській області Світлана Добровольська.

«Зараз проводиться перевірка. Вже порушена кримінальна справа в по цьому факту за ст. 194, ч. 2 і ст. 15, ч.1. На місце приїжджала слідчо-оперативна група, вилучила сліди злочину, які свідчать саме про навмисний підпал ззовні», - повідомила Світлана Добровольська у коментарі для ZAXID.NET 24 липня.

Додамо, що санкції цих статтей  передбачають позбавлення волі від трьох до десяти років.

На запитання, чи було серед слідів злочину виявлено залишки пляшки з «коктейлем Молотова», Світлана Добровольська відповіла: «Це все – здогадки. Конкретно можна буде говорити, коли будуть докази».

Водночас, як повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів, за словами голови Стрийської районної організації Партії регіонів Мирона Мельника «черговий працівник встиг погасити пожежу всередині. У результаті займання згоріли штори, тюль, закопчені стіни, обгоріло дерев’яне вікно, пошкоджений ламінат і стіни офісу».

Як інформував ZAXID.NET, сьогодні, 24 липня, близько опівночі у Стрию на вулиці Степана Бандери, 43 горів виборчий штаб районної організації Партії регіонів. Як повідомили у ВЗГ ГУ МВС України сума збитків - 6400 гривень.

Джерело: 
ZAXID.NET
Переглядів: 774 | Додав: Спостерігач | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Переконаний націоналіст  
Ну, Слава Богу! А то вже думав, що всі ці продажні КУНи, ОУНи та іже з ними, які наразі існують лише задля власного піару та з метою пошанування себе любимих, остаточно дискредитують поняття націоналізму. Нехай це ще не атентат, але хоч щось! Під зрадниками України має палати земля! Хлопці, хто це вчинив, не признавайтеся, на Вас ще чекає багато славних справ! А хто буде нявкати, що могли постраждати мирні "жильці будинку" - "жильці будинків", як побачите, що біля вас лаштується орендувати приміщення офіс "регіонів", комуняків чи ще якогось подібного лайна - швиденько протестувати і не допускати цього, інакше запалаєте разом з ними! Бо до вас, долбомирних, інакше не дійде! Най орендують за кільцевою дорогою!
Слава Україні!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]