Середа, 24.04.2024, 10:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2010 » Листопад » 3 » Попередні результати виборів
14:31
Попередні результати виборів
Як і очікувалося, в перегонах на мера здобув перемогу нині чинний голова. Причому, якщо уважно проглянути результати виборів, всупереч досить поширеній думці, випливає досить однозначний неупереджений висновок: якщо б і існував другий тур, переможець лишився б той же. Досить наочно результати цієї частини перегонів зображені на неофіційній сторінці міста Стрий:
http://stryi.com.ua/news/1485-rezultaty-vyboriv-holovy-mista
До міської ради по списках пройшли:
Свобода - 15,69%
Фронт Змін - 14,84%
Батьківщина - 9,76%
Не підтримало жодної - 8,37% (такої партії не існує, це жарт, але жарт сумний)
Наша Україна - 6,89%
Європейська партія - 5,84%
Партія Регіонів - 3,41%
КУН - 4,26%
На разі, ця інформація не є офіційною.
На сайті буде подано більш детальну інформацію щодо висліду виборів, однак, доки МТВК не прийняло офіційних результатів, подавати таку інформацію завчасно. Так, 03.10 о 17-й буде проведено перерахунок голосів по двох Стрийських дільницях.

Додано пізніше.
Детальні результати виборів можна довідатися через посилання в головному меню Вибори 2010 - Результати виборів.
Результати виборів по м. Стрий можна скачати за посиланням:
Результати

Переглядів: 2540 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 121 2 »
12 Петро Маковський  
Дійсно коментар у десятку. Ще раз повторюю. Мерство не самоціль. Давайте разом, навіть із цим головою, бо нас більше, реалізуємо НОРМАЛЬНІ ідеї прозорої організації суспільного життя. І на цьому крапка. Треба змінювати систему, бо вона у нас ПОРОЧНА, яка веде у НІКУДИ. Розпочати потрібно із чітких процедур оприлюднення ПУБЛІЧНОЇ інформації. Із цього розпочнемо РАЗОМ. Над цим працюю.

11 прихильник  
цитую: А Гриценко - пустий продажний мішок і в нього нема ніякої позиції
Я так не думаю, хоч і нікого не обожнюю (досвід з Ющенком мав би вже всіх навчити).
Але, раджу просто через будь-яку пошукову систему набрати "Анатолій Гриценко" і знайдете щонайменше добрий сайт Гриценка, з якого видно і його позицію і позиції прихильників.
Щодо конкурентності "Громадянської позиції" в теперішній ситуації то це інше питання. І може бути таке, що й справді, якщо стрияни пізнають та повірять Маковському, то скажімо, якщо на той час партія Гриценка, до якої вписався Макоський, не буде мати відповідного рейтингу то й за Маковського можуть не проголосувати.
Хоча зі Шрамом і КУНом так не було (котлети окремо від мух).
Зрештою, чи треба Маковському конче бути головою? Якщо він до кінця щирий, то його більше хвилює зміна ситуації на краще, навіть якщо це зробить хтось інший, а не конче він особисто.

10 Спокійний  
Якщо не будете займатись пустомельством і всі ці 5 років до наступних виборів працюватимете на громаду, боротиметеся з корупцією та фактами розкрадання місцевою владою майна і бюджетних коштів, будете викривати їхню лицемірну суть, то тоді через 5 років ви не будете мати сьме місце, а станете головою цього міста. Але для цього треба працювати і працювати. Інакше вам як і нині навіть Вишинську (яку я не хочу образити, але вона теж дебютувала на виборах) обійти буде не під силу.

Все у ваших руках. А не скористаєтесь - то не нарікайте на людей. Цього разу ви не були переконливі, програма ваша була розпливчатою, а команда хоч і вірна але лінива.

Успіхів.


9 Ігор  
Дивився сесію райради в новинах "Лану". Жах! Курило із своїм -" йо мойо "при владиці... І владика лізе в цей бруд!!! Святотацтво!!!! ........

8 небайдужа  
Все Ви, пане Маковський дуже правильно пишете. А стрияни зробили помилку, про яку в недалекому майбутньому дуже пошкодують. Лише, щоб не було запізно. А Вам , успіхів, ми Вас підтримуємо!

7 Ігор  
Тільки так! Хіба голосували за Насінника чи Лоїша, або Вишинську - за ЄП, "Свободу", ФЗ!

6 Олег  
Дивно, що Ви, пане Петре, не зрозуміли хто пішов на цей раз на вибори! Пішли за брендами, а не за особистостями. А Гриценко - пустий продажний мішок і в нього нема ніякої позиції, якщо нема пропозиції!!!!815075

5 МАКОВСЬКИЙ ПЕТРО  
З В Е Р Н Е Н Н Я
МАКОВСЬКОГО ПЕТРА
кандидата на міського голову м.Стрия.
Шановні Стрияни!
Щиро дякую всім хто проголосував за мене 31 жовтня 2010 року, як кандидата на посаду міського голови м.Стрия. 970 голосів це мало і багато одночасно, зважаючи темп виборчого марафону та на обмежені можливості донести до кожного жителя міста Стрия своє бачення побудови стосунків між ЛЮДИНОЮ та владою у нашому місті, свою мрію – Місто СТРИЙ – місто СОНЦЯ. Кожен цінний голос відданий за мене – це усвідомлений вибір іншого життя, це чітка ГРОМАДЯНСЬКА ПОЗИЦІЯ щодо побудови відкритих стосунків між ВЛАДОЮ, ГРОМАДОЮ та ЛЮДИНОЮ.
Моя виборча кампанія була побудована на фундаментальному понятті- кожна людина у нас- цінність, людські стосунки мають більше значення ніж гроші. Тільки гідні стосунки між людьми є базою для ДОВІРИ, без якої не може бути поступу у суспільстві. Будь-яка влада без ДОВІРИ втрачає сенс або перетворюється на ярмо для кожної окремої ЛЮДИНИ, ГРОМАДИ. Така влада будує прірву, яку все складніше переступити і яка породжує ЗНЕВІРУ та виганяє наших людей у світи -шукати кращої долі на чужині. І не треба шукати винних тільки у високих кабінетах Києва, ця влада тут, у нас, наша, копає свій маленький рів між людьми.
Тільки та влада, що знаходить підхід до кожного - будить творчу ініціативу і створює можливості самореалізовуватися у нашому місті, брати участь в управлінні містом, яка створює можливості для кожного знати все у найдрібніших деталях про життя міста – приближує нашу громаду до високих європейських стандартів демократії. Чи так буде? Побачимо!
Не дай Боже всім обраним до нашої міської ради конвертувати голоси виборців у побудову нової, ще міцнішої стіни між громадою м.Стрия та владою. Не дай Боже, щоб ХТОСЬ подумав за ВАС, дорогі мої жителі міста, депутати, що тільки ВІН найкраще знає як вирішувати проблеми міста Стрия. Що головне, а що другорядне. Ми ж з ВАМИ знаємо, що НАЙГОЛОВНІШЕ – ДІТИ (бо до 6 років формується ЛЮДИНА), а тому закликаю всіх хто отримав мандат довіри від громади вирішувати цю ПЕРШОЧЕРГОВУ проблему із участю громади – повернемо дитячі садочки (те що ще можливо), які за попередніх 20 років «вивітрилися» із міста, то зробимо перший крок до майбутнього. Люди чекають від кожного з Вас, шановні депутати, вирішення питання комунальних підприємств, які мають мати ПРОЗОРІ тарифи та публічний план розвитку. Ми ж не хочемо, щоб СТРИЙТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО продовжував бути системою викачування грошей, а дійсно забезпечував ЕКОНОМНИМ теплом наші оселі. Ми ж не хочемо отруюватися сміттєзвалищем – нам необхідно знати все: хто вивозить сміття, за скільки, хто гасить пожежі на звалищі, яка перспектива цього «продукту нашої цивілізації» для наших внуків. Хотілося б також знати багато про тарифи на воду, вирішення питання управління житловим фондом, питання якісної системи управління освітою і т.п. Думаю, що громаді не байдуже як тратиться кожна її копійка і хто є постачальником товарів та послуг. Ця інформація і не тільки має бути публічною і доступною в інтернеті, а позиція кожного депутата також має бути відомою. Зробімо м.Стрий – прикладом електронного врядування. Не дозволяймо цинічно і брутально рахувати ВАШІ гроші під столом, бо це ознака КОМУНОБІЛЬШОВИЗМУ, а не націоналізму і патріотизму. Є дуже велике сподівання на нових депутатів від різних партій, а в першу чергу від «Свободи», Фронту Змін, що вони, як їхні лідери, сповідуючи принципи відкритості та прозорості влади, зможуть змінити ситуацію та показати приклад високої громадянської відповідальності, солідарності, професіоналізму.
Я особисто готовий допомагати всім чим можу нашому місту, громаді, як професіонал, як людина, яка має відповідний громадський досвід служіння суспільству. При цьому висловлюю свою готовність працювати з будь-якою партією, будь-якою посадовою особою, які готові діяти так, щоб змінити правила співжиття у нашій громаді, зробивши їх відритими та прозорими, які будують гідні стосунки у суспільстві.
При цьому заявляю, що не покидаю політику. Я повернувся сюди, щоб можна спільно із кожним з Вас закласти фундамент майбутнього нашого міста Стрия – міста Сонця. Ми можемо - РАЗОМ! Ми вміємо - РАЗОМ! Ми зобов’язані - РАЗОМ! Хто як не ми - РАЗОМ? Не тепер, то коли - РАЗОМ?
Запрошую всіх своїх виборців, всіх жителів м.Стрия, всіх хто хоче змін у нашому місті до участі у партії «Громадянська позиція», партії Анатолія Гриценка, яка є опозиційною до чинної влади в Україні, яка сповідує принципи відкритості влади, участі громади, принцип ГРОМАДЯНСЬКОЇ ПОЗИЦІЇ кожного з нас. Ми стаємо на захист Ваших прав та свобод, на підтримку Ваших ініціатив щодо організації суспільного життя у нашій громаді.
З питань спільних дій та Вашої участі телефонуйте мені особисто: 067 233 18 20, 066 174 47 69
Щиро із подякою та найщирішими побажаннями і закликом до дій.
Маковський Петро
06 листопада 2010 року, м.Стрий

4 небайдужа  
Стрияни самі не прийшли на вибори і зробили гірше собі. Тепер ще 5 років застою, а потім цю владу діючий мер передасть своїй наближеній особі, і влада у Стрию буде вже родинним надбанням

3 Марія  
Які то вибори?! Насмішка над стриянами!

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]