Середа, 24.04.2024, 17:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2010 » Жовтень » 6 » Стали остаточно відомі всі кандидати
02:19
Стали остаточно відомі всі кандидати

06.10.2010 відбулося чергове засідання ТВК, на якому були зареєстровані останні з кандидатів. Отже їх список вже остаточний і нових облич ми вже не побачимо... Так, на мера буде балотуватися 8 осіб: 

1. Вишинська Оксана Мирославівна

2. Лоїш Володимир Петрович

3. Маковський Петро Ількович

4. Михайльо Віталій Васильович

5. Мосійчук Петро Васильович 

6. Насінник Зеновій Теодорович

7. Садовський Адріан Володимирович

8. Шрамов'ят Роман Євстахович

Надзвичайно обширним є список зареєстрованих кандидатів в депутати Стрийської міської ради. У зв'язку з цим, для зручності користувачів сайт дещо реорганізовано. Тепер, у "Меню сайту" зліва, другим пунктом з'явився розділ "Вибори 2010". Користуючись ним, як деревоподібною структурою, Ви можете довідатися всю необхідну інформацію, прийняти участь в опитуваннях, тощо...

Також, з подібним же успіхом, Ви можете перейти за наступним посиланням:

http://stryi-su.ucoz.ua/index/vibori/0-12

Переглядів: 2244 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 321 2 3 4 »
32 небайдужа  
"Та, я вам так скажу, нормально було би якщо б хоч хтось обєднався між собою!!! А, так всі йдуть самі за себе...((( То, знову мером буде той рагуль Шрамік((( !!!" Я з вами згыдна цывком, об"єднання потрібне, як повітря, але як його здійснити практично, якщо серед кандидатів є технічні, які ніколи на об"єднання не підуть

31 jurik  
Голосуемо за Насінника,простий,нормальний хлопець!!!

30 Українець  
НЕ голосуйте за кандидатів від «Батьківщини» Івана Деньковича, які продались "Партії регіонів", - продадуть і нас.

29 Роман  
Та, я вам так скажу, нормально було би якщо б хоч хтось обєднався між собою!!! А, так всі йдуть самі за себе...((( То, знову мером буде той рагуль Шрамік((( !!!

28 Андрій  
А я прагну до змін і хочу щоб ті зміни відбулися вже зараз, а не коли вже "наш мер" не зможе вирішувати справи міста... А найдостойніший зараз на мою думку бути мером - Маковський... Моя родина за нього!!!

27 небайдужа  
Ви, Роман, як ображена дитина в садочку! що означає "Триндить"?

26 Роман  
Маковський шось забагато триндить!!!

25 Світлана  
А, я не згідна!!! Я також була в неділю в МБК і я б сказала, що єдиний кандидат який дійсно вартий уваги і є достойним очолити наше місто - це є Вишинська Оксана!!!

24 небайдужа  
Вчора всіх присутніх вразив своєю зверхньою поведінкою "господар міста" (як він себе вважає). Дуже недобре виглядало, що він сидів спиною до перетендентів на мери(молодих і амбітних), хоча зрозуміло чому:він програє їм і зовнішньо і за інтелектом. Дуже влучно запропонував Мусійчук про зняння кандидатур його і Шрамов"ята, але де ж там... Непогано виглядав Михайльо, виріс за ці роки. Чітко і зрозуміло говорив Насінник, проте беземоційно, тому багато людей залишилися байдужими до його виступу. Вразила всіх своєю комунікабельністю і дотепністю Вишинська. Проте багато стриян знайшли вчора перлину виборчого процесу-Маковського. Народ, це те, що нам треба. Що ми ще будемо чекати, і чого шукати. Я його особисто не знаю, але закликаю Вас,дорогі краяни: не упустімо шанс, можливо єдиний, даний нам Богом. Голосуймо всі, разом, дружно за МАКОВСЬКОГО. Покажімо діючому мерку, хто в Стрию господар!!!!!

23 Марія  
Слухала виступи по Львівському радіо кандидатів в обласну раду - по округу № 14 притойний кандидат Василь Кубаш.

1-10 11-20 21-30 31-31
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]