Четвер, 02.05.2024, 06:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Про все » ДВК » Різний негатив на нас (Що про нас поганого пишуть, це цікаво, але не для всіх)
Різний негатив на нас
АдмінДата: Вівторок, 14.09.2010, 01:39 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 15
Репутація: 1
Статус: Offline
Вже отримав багато різного негативу на різних площадках. Не виключено, що такий буде і тут. Будемо його видаляти, але для внутрішнього користування хай залишається - нам же це цікаво, по перше. А по друге, треба знати, як з цим боротися. Ось, перший приклад.
На Однокласниках, коли я запрошував у друзі всіх, пов'язаних зі Стрийщиною, напоровся на такого собі Борцевича, який мені трохи крові попсув. Тому діду 66 років, живе він зараз у Луцьку, десь там викладає, якийсь трохи митець, сам зі Стрия. Ось яка у нас історія вийшла. Спершу він у коментарях до головного фото почав писати:

Святослав Борцевич 29.08.2010 22:40
Не буде у нас ніколи сильної ,незалежної,багатої України,якщо навіть в Стрию,місті де я виріс,є жителі,що ввійшли в партію бувшого функціонера комсомолу,який відмивав гроші КПРС, створивши банк.Я розумію,що всі хочуть жити добре вже вчора і тому їм пофіг,що то за партія,аби з нею до корита дорватись,а Україна - та фіг з тією Україною,аби мені було добре.Тігіпко в антиукраїнській коаліції - автоматично і ви.Хочете цього - Бог вам суддя.Тільки не згадуйте славне місто Стрий,не ганьбіть його.
Довелося відповідати
Сильна Україна Політична Стрийщина 31.08.2010 00:21
Звісно, кожен може мати право на власну думку, але ж для чого так денервуватися? Можна побитися об заклад, що всі, подібно "патріотично" налаштовані особи, голосували у 2004 за такого собі ВАЮ, члена "злочинної" КПСС з 1977р., випускника відділення "пропагандистська майстерність" факультету ідеологічних кадрів Університету марксизму-ленінізму з червоним дипломом, теж "знаного" банкіра, тільки банк "Україна" (найбільший банк України, по суті - основний спадкоємець Держбанку, адже йому дісталася вся його нерухомість), очолюваний ним, загримів у банкрути через числені розкрадання, а "Приват", створений з нуля, процвітає і досі. Цей же "месія" стає прем'єром при Кучмі (і ніякі Борцевичі за це йому не дорікають, що він таким чином став членом команди запроданців), а ставши Президентом призначає прем'єром Януковича (і знову ж Борцевичі мовчать). І Борцевичі прощають йому все, абсолютно бездарну політику, розвалену економіку, орієнтуючись на якусь його міфічну "любов до України", якої зовсім не видно з реальних наслідків його діяльності. А комусь, бачте, не прощають! Ще й волають про те, що хтось нібито ганьбить місто Стрий, будучи прихильником не ВАЮ. На нашу думку, Стрий ганьблять інтелектуальні сліпці, різні "противсіхи", які на словах виступаючи проти дечого, самі цьому ж і сприяли, та далі продовжують вірити політичному банкруту.

 
АдмінДата: Вівторок, 14.09.2010, 01:43 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 15
Репутація: 1
Статус: Offline
На цю дискусію одразу відгукнулося двоє:
АНДРЕЙ МЕЩЕРЯКОВ 31.08.2010 08:04
Я полностью согласен с СУПС.
Ольга Тимчій (Федуняк) 31.08.2010 10:21 (ця звідкись з Сан-Дієго, США)
Цікаво, як одна відповідь до пана Буркевича показала усю Вашу сутність і нетерпимість. Кожен має право на свою точку зору.
Моя така: що Ви дійсно АНТИУКРАЇНСЬКА "команда" і Ваша СУПС уже трухлява від самого зародження. Пораджу усім своїм друзям вийти з товаришування з Вами. Я думаю багато хто є в переліку Ваших друзів просто не вникли, не зрозуміли Вашої справжньої цілі.

Ну і Борцевич розійшовся:
Так,я дійсно голосував за Ющенка в 2004,але попередив,що варіант не з кращих і проти цьго бухгалтера відкрито виступав всі його роки правління.Тільки ж він, панове з СУПС,як і ви з одного проекту ПР, він разом з вами обрав Януковича,він разом з вами підтримує антиукраїнську кампанію,а тепер виконуєте завдання ПР,щоб навіть на місцевому рівні не було проукраїнської влади,а всі підкорялися банді з Донецького регіону,а вашого банкіра використають та й викинуть,це буде скоро,а такі партії зникнуть,як "озиме покоління" та інші.Ви звернули увагу,що вас підтримав тільки російськомовний!
Не знаю хто ховається за "сильною україною..."і 33 роки кому? всім на світлині?Але питання - а за кого ж ви голосували в 2004,якщо так проти Юща,а за кого голосували в 2010?Якщо і перший і другий раз за Янука,тоді зрозуміло,чому ви з Тігіпко,а якщо ні,то як ви могли перейти до нього?Хоча зрозуміло як - так як він до коаліції - де вигода"
 
АдмінДата: Вівторок, 14.09.2010, 01:47 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 15
Репутація: 1
Статус: Offline
Знову ж, довелося відповідати:
Цікаво, як одна відповідь, в якій ми не втерлися від плювка в обличчя, а намагалися дати гідну відсіч, т.зв. "іншій думці" на яку усі мають право, дало підстави деяким з Сан-Дієго одразу визначити антиукраїнську сутність. Так у кого ж тутут нетерпимість? Хто насправді ненавидить більшість жителів України? Нам потрібні лідери, за яких буде голосувати не лише Захід, а й Схід, лідери які спроможні обєднати Україну, а не нескінченно її розколювати, нехай зі скрипом, але будуть сприйняті всіма. І хто ж може бути таким лідером з нині чинних політиків, які мають реальний шанс вигравати майбутні вибори? Комусь не подобається наш вибір? Це дійсно інша думка, на яку кожен має право, і яку ми поважаємо. Але коли нас називають "антиукраїнською командою", говорять що ми "ганьбимо Стрий" - це вже не інша думка, це просто тотальне і безпідставне паплюження всіх нас, кожного зокрема. Тож не треба ображатися на різку відповідь, треба просто підбирати вирази, коли висловлюєш "іншу думку".
Втім, пан Святослав у своїх подальших дописах, хоч і не змінив думки, але став її висловлювати в більш коректних формах. Принаймні, тепер видно якусь людскість та визнання того, що і він не святий, і мусів колись голосувати за "цього бухгалтера", хоч не терпів його та "відкрито виступав проти всі його роки правління". І це можна зрозуміти. І ми так (не буду розписуватися за всіх, але впевнений, що більшість з нас) чинили. А що, був кращий вибір? Як видно, пана Святослава зацікавило, як після цього ми могли утворити "СУ". При цьому він висловлює свої, знову ж, не зовсім коректні, припущення. З задоволенням пояснимо це, але хай задасть ці питання на форумі нашої групи, а ще краще - на форумі нашого сайту - там такій дискусії і місце. Бо до чого така дискусія тут, під нашою аватаркою - неясно. До речі, про аватарки. Вже не вперше зауважуємо, що особи, які нас звинувачують в "проросійкості" і самі далеко не святі в цьому плані. От скажіть, пане Святослав, чому ваша головна фотографія (аватарка) підписана "Я и Динка"? Хіба це українською? Це не повинно нас "насторожувати", як мало, згідно Ваших же рекомендацій, насторожити те, що нас "підтримав лише російськомовний"? Можливо перестанемо ділити і колоти Україну, навчимося любити її такою, якою вона вже є, і намагатися поступово покращувати... Ви зміните підпис під аватаркою, російськомовний навчиться розмовляти по українськи... Тільки ж не вже завтра, і за умови, що його не будуть зараховувати у "антиукраїнську команду" лише за те, що він ще досі досконало української не вивчив і цим на кожному кроці витикати. Повірте, і серед російськомовних є щирі патріоти України. Терпіння, делікатність і наполегливість - тоді буде результат, а не кавалерійський наскік на танкову дивізію. От нас чомусь зовсім не насторожує, що серед семи Ваших друзів, україномовна (судячи з їх зареєстрованих імен) лише одна особа.
Щодо того "хто ховається за СУ" - то ніхто не ховається, на цій сторінці є чіткі посилання, зайдіть на наш сайт - там і світлини персоналій, і біографії, і ще багато чого... А 33 роки, умовно, наш середній вік, у нас багато молоді.

Але більше дискутувати з тим старим пердуном бажання не було (ніби немає на що більш час страчувати), але хотілося, щоб останнє слово лишилося за нами. Тож додав оту відповідь і вніс його, а ще ту цілу з Сан-Дієго, до чорного списку, і на цьому припинив дискусію.
 
АдмінДата: Вівторок, 14.09.2010, 01:51 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 15
Репутація: 1
Статус: Offline
Але старий і далі на цьому не заспокоївся! В найбільшій стрийській групі на Однокласниках "Ми Стрияни!" створив тему "Ми і місцеві вибори" і накакав вже там:
11.09.2010 14:20
Якось на мою адресу прийшло повідомлення,що сталася радісна подія не тільки для жителів славного міста Стрий,але і для всіх стрийчан світу - з"явилася нова політична сила "Сильна Україна політична Стрийщина"(чи якось так)!!!Я мав необережність сказати їм,що спілка,що формується комсомольцем Тігіпко, є проект ПР,а раз так,то вона і ви разом з нею є антиукраїнською силою і більшість через інтернет записаних туди хочуть дорватись до корита,примазатись до дерибану України,хоч оптом,хоч в роздріб,як вийде.Мене за це,слава Богу,помістили в чорний список.Не думаю,що затра до мене прийдуть від служби безпеки керівництва держави від народу.А раптом їх обируть(чи вони,як завжди,сфальсифікують вибір народу),то можуть і прийти,і не тільки до мене,а і до Вас,громадяни славного міста Стрий.То давайте їм допоможемо,хто і як чим зможе.Яїм придумав скорочену назву,легшу до сприйняття - "Сук поліс"
 
АдмінДата: Вівторок, 14.09.2010, 02:02 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 15
Репутація: 1
Статус: Offline
А от що написав у розділі "Напишіть нам" нашого сайту такий собі Володимир Стецько (достатньо неадекватна особистість):

stetsko@ekran.ua
Добрий день.

Назва форми: Напишіть нам
========================================
Ім`я відправника: Стецько Володимир

Текст повідомлення:
-----------------
Доброго Вам здоров'я, активісти і кандидати у депутати до Стрийської міськради від політичної партії "Сильна Україна"! Уважно ознайомився з Вашим сайтом і агіткампанією на майдані Ринок у м.Стрию: кошти і праця вкладені чималенькі! А ось до міськради Ви НЕ ПРОЙДЕТЕ!!! Невже Ви вважаєте,що стрияни голосуватимуть за Вашого партлідера Сергія Тігіпка і Його партію після підвищення ціни на газ для населення, намір підняти пенсійний вік для жінок/чоловіків?! Дозвольте запитати,а чому Ваші місцеві партвожді, колишні "регіонали" і поки що діючі д епутати Стрийської міськради Пістракевич і Микаелян не висувають свої кандидатури за партсписком "Сильної України" у депутати Стрийської міськради?! Вдячний буду Вам за змістовну і вичерпну відповідь,а якщо ж промовчите-теж Вам буду вдячний бодай за те,що не брешете в живі очі!!! 26.08.2010 р.
-----------------
Оцінка сайту: Непогано

IP: 193.53.83.246
Дата: 26.08.2010, 17:48
========================================

Усього найкращого.

 
АдмінДата: Вівторок, 14.09.2010, 02:16 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 15
Репутація: 1
Статус: Offline
А є ще в Однокласниках такий Тарас Мартинишин, цей гадив вже нам на форумі профілю СУПС:
Тарас Мартинишин я люблю жену 27.08.2010 19:23
Почитайте біографію їхньго лідера.
Народився 13 лютого 1960 року в селі Драгонешти Молдавської РСР в сім'ї завідувача пасікою.1986—1989 — завідувач відділом пропаганди і агітації Дніпропетровського обкому комсомолу. Зі серпня 1989 р. — перший секретар Дніпропетровського обкому ЛКСМУ. На початку 1990-х рр. познайомився з Леонідом Кучмою, який тоді був директором заводу «Південмаш» (Дніпропетровськ)29 листопада 2004 року пішов з посад голови Нацбанку та керівника виборчого штабу Януковича. 11 березня 2010 р. призначений віце-прем'єром в уряді Азарова.
І за таких як він ви хочете голосувати??????????????? Подумайте?????

Сильна Україна Політична Стрийщина 30.08.2010 01:04
По перше, ну і що такого страшного в цій біографії? Не "сидів", не бомжував, до репресій причетний не був... А в декого з нинішніх новоспечених "патріотів" біографії набагато "цікавіші". Голова УРП "Собор" взагалі головою ЦК ЛКСМУ був. І де ж найти ту порядну людину, що хоча б піонером не була... По друге, до чого тут лідер? Мова йде про конкретних кандидатів, що будуть балотуватися у нас на Стрийщині. А лідер в Стрию балотуватися не буде - інформація перевірена.
Тарас Мартинишин я люблю жену 08.09.2010 10:00
Раби, подножки, грязь Москви,
Варшавське сміття – ваші пани,
Ясновельможнії гетьмани.
Чого ж ви чванитеся, ви!
Сини сердешної України!
Що добре ходите в ярмі,
Ще лучше, як батьки ходили.
Не чваньтесь, з вас деруть ремінь,
А з їх, бувало, й лій топили.

Сильна Україна Політична Стрийщина 11.09.2010 03:36
Тарасу Мартинишину я люблю жену
Не можемо не погодитися з словами Шевченка, які Ви навели нижче. Це мабуть національна риса - полюбляти ходити в ярмі і не вміти його скинути (точніше, навіть не бажати цього). Тож мусимо якось це разом з себе вичавлювати... Як видно з Ваших дописів тут, Ви справжній патріот України, не терпите різних націонал-зрадників і т.п., активно шукаєте ворогів України серед найближчих друзів. Особливо важливо тут перестати бути "грязью Москви". Тож як патріоти патріоту, в рамках дружньої патріотичної поради, не можемо не висловити стурбованість, що Ви "я люблю жену", а не "я кохаю дружину". І статус "Время, которое у нас есть, — это деньги, которых у нас нет" чомусь не "Час, який у нас є, - це гроші, яких у нас немає". І з 29 статусів які Ви встановлювали, україномовні лише 4. Ну якби Ви ще не знали української, це можна було б пробачити, але ж це не так! Тож будьмо патріотами: "Купуймо українське...." а саме головне - спілкуймося по українськи!!!

Ну і теж заніс його в чорний список одразу, до такої мами...
 
АдмінДата: Вівторок, 28.09.2010, 00:40 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 15
Репутація: 1
Статус: Offline
Ну ось, нас уже і в педофілії звинувачують...
http://from-ua.com/forum/viewtopic/18837.html?pg=7
 
АдмінДата: Четвер, 21.10.2010, 21:35 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 15
Репутація: 1
Статус: Offline
Довелося видалити з гостьової книги наступний запис:
2. УЛЬЯНА Маркизовна [ЖЕНЩИНА] (23.08.2010 13:28) E-mail
[color=red]Доброго вам здоров"ячка!Дуже добре,що створили такий сайт!Але я думаю,що з усіх кандидатів-ні один не зможе стати конкурентом Шрамов"яту,Карпінському...У свої 37років я сама особисто знаю більшу половину ваших кандидатів-вони нічогісінько не зробили для простих людей у свому житті безкоштовно.То чому ви думаєте,що коли їх оберуть,то вони одразу будуть щось робити???http://vkontakte.ru/lianka1973.Галину Едвардівну знаю ще зі школи,але вона не зможе витримати боротьбу з хамовитими хлопами нашої верхівки.Волос і Назаренко нічогісінько не зробили для простого (пересічного )громадянина.Не треба обіцяти,що зробиш коли виберуть,потрібно робити вже щось зараз!!! [color=purple]

Один з членів нашої партії протиставляється всім іншим. Ще й інших обізвано "хамовитими хлопами". Якщо цей допис був терпимий поза межами виборів, то зараз він принесе шкоду не лише іншим, а й самій кандидатці Андрєєвій, за яку так "ратує" дописувачка.

 
АдмінДата: Вівторок, 11.01.2011, 04:10 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 15
Репутація: 1
Статус: Offline
Тут цікава стаття, як готується наш майбутній передвиборчий список (5 млн. дол. за місце):
http://daily.com.ua/articles/1/2010-12-129043.html
 
Форум » Про все » ДВК » Різний негатив на нас (Що про нас поганого пишуть, це цікаво, але не для всіх)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: