Вівторок, 19.03.2024, 05:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2012 » Травень » 4 » Вибори 2012
19:32
Вибори 2012
Матеріали по виборах 2012


Результати

Список зареєстрованих кандидатів по Стрийському в/о 126
Довірені особи
Виборчі списки партій
Уповноважені особи
Склад окружної виборчої комісії по в/о 126
Список та межі виборчих дільниць по Стрийському ОВО 126

Переглядів: 5532 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 161 2 »
16 Адмін  
У зв'язку з засиллям спамерів, тимчасово, залишати коментарі дозволено лише зареєстрованим користувачам.

Адміністрація

15 Ліля  
А щось Стрийська "Свобода" мовчить як набравши в рот води або щось в кишені!)))

14 Ліля  
Заява Стрийської міської організації партії ВО «Батьківщина»
з приводу виходу з фракції ВО «Батьківщина» народного депутата України Олега Канівця

Вихід народного депутата України Олега Канівця із фракції ВО «Батьківщина» став ганебною зрадою опозиційним силам та електорату Стрийщини, який віддав йому на виборах вотум довіри.
Такий крок народного обранця викликає справедливе обурення серед жителів міста Стрия, яке завжди було у перших рядах патріотичних та демократичних подій в історії держави.
Особливо прикро, що такий підступний удар по Об’єднаній опозиції Олег Канівець наніс в той час, коли на опозиційний табір посилюється тиск з боку влади, яка цинічно попирає закон і нехтує основними правилами демократії.
Своїми обіцянками та клятвами на Біблії завжди залишатися в опозиційній фракції Олег Канівець ошукав виборців Стрия. Він ніколи не зміг би перемогти на цих виборах, якби йому підтримкою не слугував статус єдиного узгодженого кандидата від Об’єднаної опозиції.
Олег Канівець порушив і ту клятву, яку він давав, як і кожен із кандидатів, пообіцявши у разі його обрання народним депутатом «вступити до фракції «Батьківщина» у Верховній Раді VII скликання та ані юридично, ані фактично не виходити з неї протягом дії мандату, наданого йому виборцями». У разі недотримання цієї обіцянки він публічно зобов’язувався скласти повноваження народного депутата України.
Стрийська міська організація ВО «Батьківщина» обурена цією підступною зрадою Олега Канівця і засуджує його ганебний вчинок. Зрада, які б для її оправдання пояснення не наводились, завжди має одне чітке і негативне тлумачення. А тому вимагаємо від Олега Канівця дотриматися зобов’язань, взятих на себе перед виборами, і скласти повноваження народного депутата України!

Прийнята на розширеному засіданні бюро Стрийської
міської організації партії ВО «Батьківщина» та
фракції партії ВО «Батьківщина» Стрийської
міської ради 11 квітня 2013 року

13 Віра  
Звернення
Ходорівської міської ради
до народного депутата України О.Канівця

Олег Леонідович!
4 квітня 2013 року відбувся ваш демарш зі складу опозиційної фракції ОО «Батьківщина» у Верховній Раді України.
Своїм вчинком, в першу чергу, ви порушили присягу дану перед Господом Богом і народом України.
Ви зрадили ОО «Батьківщина» та ВО «Свобода».
Ви зрадили українців, які вас підтримали.
Ви зрадили виборців Стрийсько-Жидачівського виборчого округу №126.
Ви зрадили Ходорівщину!
Своїм ганебним вчинком ви довели, що йшли до Верховної Ради України прислуговувати окремим особам, підтримувати діючий антиукраїнський режим.
Ви сприяли поширенню зневіри та розчарування людей!
Ви не можете одночасно бути політиком та чесною людиною!
Ви виявили свою слабкість, безхребетність та абсолютну політичну безвідповідальність перед тими виборцями, які голосували за вас.
З огляду на вищесказане, звертаємось до Вас із вимогою скласти повноваження народного депутата України по 126 мажоритарному округу Львівської області.
Ганьба!

Прийнято на двадцятій сесії
VI скликання
Ходорівської міської ради.
17 квітня 2013 року

12 Ростислав  
Народний депутат від "Свободи" Ірина Фаріон запевняє, що "три дуже різні" опозиційні сили об’єднала спільна загроза – "кримінальний авторитет, який втрачає авторитет".

"Це виправдовує нашу єдність. Це перше. Друге: оцей попит, який існує у суспільстві – "Об’єднайтеся, об’єднайтеся!" – Донцов називав зужитою жуйкою. Бо поєднати можна з результатом лише подібне з подібним: якщо ви до чаю наллєте кави, то ви цього пити не будете. Тому, прагнучи об’єднання, загал має усвідомлювати, що кожна із політичних сил має ті політичні рубікони, через які не може переступити, бо тоді руйнується саме виправдання існування партії", – запевнила нардеп в ефірі радіо "Голос Свободи".

Ірина Фаріон також нагадала, що на виборах до Верховної Ради опозиція узгодила кандидатів, але у Об’єднаній опозиції уже є 6 "тушок".

"Як це так? Виходить, що на мене теж падає відповідальність, бо з одним із них, що на Львівщині, я їздила у Стрий і Ходорів. Я маю намір бити його в лице. Коли він прийде до Верховної Ради я це зроблю. Хоч він й розповідає, що насправді не вступив до Партії регіонів. Усе це свідчить про те, що є межа об’єднання й не можна об’єднуватися неоднорідним елементам. Водночас, не можна і партії влади давати поживу, мовляв, ми всередині не можемо порозумітися", – наголосила нардеп від "Свободи".

Як відомо, днями із фракції ВО "Батьківщина" вийшли четверо народних депутатів. Спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що відповідно до персонально поданих заяв, з фракції вийшли народні депутати Олег Канівець, Віталій Немілостівий, Роман Стаднійчук та Ігор Скосар.

До цього фракцію покинули син і батько Табалови.
Джерело:
Телеканал новин "24"
Всі новин

11 Жека  
А Магас далі за срібняки хвалить у "Заграві" борця Канівця! Слава салу! Канівцю слава!

10 Ліля  
Олеже, Олеже! Ви йшли від опозиції і повинні були там залишатися. Не знаю, хто винен – Ви чи Швець, але на розкол опозиції пішли Ви. Правило «Розділяй і володарюй» з Вашою допомогою спрацювало на користь діючої небачено антиукраїнської влади, проти якої повинні боротися всі наявні в Україні громадсько-політичні сили. Своїм кроком Ви показали, як мінімум, свою слабкість. Бо хіба Ви зможете успішно боротися проти ворогів України, якщо Ви відступили під тиском якогось Швеця? Не дуже віриться. Стрийщина дала Україні немало визначних постатей і героїв. Не хотілося б, щоб Ви спричинилися до заміни слова «хрунь» (Микита Хрунь – зрадник і запроданець – був реальним чоловіком із Отинійського повіту) на слово «канівець». Василь Шпіцер

9 Люсік  
Автори політичного спецпроекту телеканалу ZIK – програми «Люстрація» – вдалися до безпрецедентного кроку і змінили раніше заанонсовану тему. Відтак цієї неділі, 7 квітня, замість аналізу звіту львівського губернатора Віктора Шемчука у прямому ефірі обговорюватимуть відступництво нардепа Олега Канівця (позафракційного).
-AAA+

Змінити тему програми журналістів змусило почуття громадянської відповідальності: у четвер народний депутат Олег Канівець вийшов з фракції «Батьківщини», попри свої численні присяги перед львівськими виборцями. Демарш Канівця збігся із виходом з «Батьківщини» ще трьох народних депутатів, котрих фракція «регіоналів» палко привітала оплесками.

Свого часу Олег Канівець полум’яно клявся ніколи не стати «тушкою», сприймаючи будь-які сумніви в його опозиційності як намагання очорнити опозицію та спаплюжити єдиного об’єднаного кандидата. Він навіть письмово пообіцяв здати мандат у разі виходу з фракції «Батьківщини». Під час передвиборної люстрації кандидатів на телеканалі ZIK лунали застереження щодо певних сторінок політичної біографії Олега Канівця, адже він на виборах 2010 року до Львівської облради був у сумнозвісному виборчому списку Івана Деньковича.

Тоді справжніх «тимошенківців» нахабно викинули з виборчого процесу, замість них запропонувавши список, контрольований Адміністрацією президента Януковича. Згодом було оприлюднено й угоду між Олегом Канівцем та Адміністрацією президента, у який ішлося, що він зобов’язується полишити фракцію «Батьківщини». Цю угоду у виборчому штабі Об’єднаної опозиції, який тоді очолював Степан Кубів (зараз народний депутат від «Батьківщини»), було названо фальшивкою, а лідери опозиції Арсеній Яценюк та Анатолій Гриценко запевняли: Олег Канівець не підведе – і за нього вони ручаються особисто.

Зрештою, все це можна було би лишити на політичному сумлінні партійних функціонерів, якби не те, що людина, котру вони провели до парламенту, просто зрадила довіру своїх виборців.

Дискусія точитиметься навколо вкрай гострих питань:

Чому ж єдиний узгоджений кандидат Олег Канівець зламав присягу перед виборцями і вийшов із фракції «Батьківщини»?

Чи повинна Об’єднана опозиція нести відповідальність за відступників, яким надала свій політичний бренд?

Хто конкретно з очільників Об’єднаної опозиції відповість за зраду свого ставленика?

Політичний спецпроект «Люстрація» запросив до студії народних депутатів Олега Канівця та Анатолія Гриценка, аби вони особисто пояснили сотням тисяч глядачів, чому довіру виборців Львівщини було зраджено.

Також гостями у студії будуть:

Степан КУРПІЛЬ, народний депутат України, фракція ВО «Батьківщина»
Андрій КІТ, депутат Львівської обласної ради, фракція УДАРу
Ігор НАСАЛИК, мер Калуша, голова політради Української партії
Тарас СТЕЦЬКІВ, народний депутат п’яти скликань
Андрій МИСИК, перший координатор львівського Комітету опору диктатурі
Юрій МИХАЛЬЧИШИН, народний депутат України, фракція ВО «Свобода»
Степан КУБІВ, народний депутат України, фракція ВО «Батьківщина»

Політичний спецпроект – програма «Люстрація» з Антоном Борковським – у прямому ефірі телеканалу ZIK щонеділі о 22:20.

8 Lida  
Реабілітація Канівця лиш в одному можлива - скласти мандат і йти на вибори як безпартійний чи від "ГП" і доказати, що він користується авторитетом, бо інакше це самовбивство політичне і дискредитація своєї родини, дітей і всіх виборців та Стрийської єпархії, яка його презинтувала і брала подачки від ПР!!!

7 Ася  
Четвер
04 квітня 2013

15:14
Влада Прикарпаття створила сторінки у Facebook Голова ВРУ викликав двох «тушок» на трибуну
Швець: Канівець мав зобов’язання перед владою і Януковичем
Народний депутат від фракції «Батьківщина» Віктор Швець стверджує, що в нього не було конфліктів з Олегом Канівцем, який сьогодні вийшов з їхньої фракції.
-AAA+

Про це він заявив у коментарі ІА ZIK.

«Це повна маячня. Це абсолютно не відповідає дійсності. Ніякого конфлікту у мене з Канівцем ніколи не було і немає», – сказав Швець.

На думку нардепа, вихід Канівця з фракції зумовлений його «зобов’язаннями перед владою і Януковичем, які від дав іще на початку виборчої кампанії».

«Я впевнений у тому, що влада імплементувала його в опозиційну фракцію саме для того, щоб він вчинив такі дії, як вчинив сьогодні заради інтересів влади і Партії регіонів», – заявив Швець.

Водночас він повідомив, що перед виборами сам особисто неодноразово на всіх рівнях політичної ієрархії говорив, що Канівець – це потенційний зрадник і що його не можна за жодних обставин включати до опозиційних сил і надавати йому можливість бути єдиним кандидатом від Об’єднаної опозиції у Стрийському виборчому окрузі.

«Моя мотивація полягала в тому, що він був виключений з партії «Батьківщина» і був оголошений зрадником партії. Він у 2010 році за фіктивними списками «Батьківщини», які Денькович разом з владою тоді сформував, йшов на виборах до обласної ради під номером три і фінансував ці вибори від імені так званої «Батьківщини». Тому я виходив з того, що якщо людина один раз зрадила, то і наступного разу буде зраджувати. Таким чином те, що ми передбачали ще на початку виборчої кампанії, справдилось сьогодні», – заявив нардеп.

Також він нагадав, що на тому, аби висунути Канівця єдиним узгодженим кандидатом, наполягав Гриценко.

«Гриценко спочатку заручився підтримкою вищого керівництва партії. І ми виходили з того, що треба «Громадянську позицію» залучити до Об’єднаної опозиції. Але коли Гриценко підписував угоду про входження «Громадянської позиції» до Об’єднаної опозиції, то він прямо поставив умову, щоб був виділений округ з центром у Стрию. І цей округ, як потім ми зрозуміли, він – думаю, на певний умовах – передав Канівцю. Якби Канівець не йшов від Об’єднаної опозиції, він би ніколи не виграв ці вибори», – заявив Швець.

При цьому він сказав, що «Батьківщина» на виборах, в принципі, не підтримувала Канівця, а лише «не перешкоджала йому».

Нагадаємо, Олег Канівець пояснив свій вихід зі складу депутатської фракції ВО «Батьківщина» конфліктом з керівництвом фракції, а саме з Олександром Турчиновим і Віктором Швецем.

1-10 11-16
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]