Четвер, 25.04.2024, 15:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2012 » Квітень » 12 » Цікавий проект...
21:23
Цікавий проект...


Цікавий проект з'явився на Інтернет-просторах. Майже те саме жартівливе голосування, що і на нашому сайті, але в дечому набагато солідніше. Дещо підозріло виглядає, що проект виключно на російській, а україномовного варіанту навіть не передбачається... А на момент розміщення цієї новини лідером серед партій була КПУ...
Запрошуємо до перегляду та коментування:
http://nbnews.com.ua/vybory-2012/okrug/126/

Інші матеріали по темі
Переглядів: 2125 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 271 2 3 »
27 Захар  
Ну явно Кіт набирає популярності і симпатії у виборців, газета його - супер!

26 Іра  
Таки по медицині треба головою Вишинську було депутатам обрати!!! Іванна Салдан просто Іванка для міської влади. А там треба бойову і компетентну людину, яка би думала за службу, а не дякувала за дорогу, яку міська влада зобов'язана і так робити!!!))))

25 Іван  
Як йдуть у депутати чи на мера то слуги народу! Як стають то князьки з задертими носами! Хіба кричати по мітингах, а діла ніякого!За "Свободу" більше не голосую!!!!!

24 Бувший свободівець  
Все що ви пишите правда і причина у тім що у нас нема відповідних депутатів, я думав, що "Свобода" щось переломить...Але вони всі з "ФЗ" продались Шрамовяту, не кажучи вже про КУН і інших. Голова комісії по медицині кишенькова і хто там лад наведе?Лафінчук член виконкому його обрали депутати і т.д., і т.п.

23 Світлана  
Дійсно у цій лікарні стрийській все треба купити від шприца,вати, спирту, не кажучи вже за ліки у дорогій їхній аптеці, яка і круглодобово не працює. Моя бабуся лежала у німецькій то там хоч якісь обходи головного лікаря, а тут лежить навіть завідуючий не дивиться. А що робить той зкраю відділ охорони здоровя?! Він напевно тільки для дякування владі створений якщо нічого не рішає!?

22 Геник свободівець  
Що не День медика так лікарні дарують комплекти білизни постільної, а прийдеш у лікарню і фіг ма))) Де то дівається? То покійний Дмитро Мельник дарував Лафінчуку, то нові регіонали майбутні))) Смішно))) То найбільше потрібно для лікування?! Чи то просить головний? Чи то такий джентельменський набір у регіоналів?!))))

21 Богдана  
Богдана
14.06.2012 | 21:01
Вчу дітей не бути гордими, любити свою Україну, Біблія пише, що гординя - гріх... А Стрийщина вся розклеїна і забігбордина : гордись собою і своїм краєм, а яка дія від гордості? Треба любити і творити добро для свого краю і людей, а не зраджувати заради своєї вигоди, йдучи у списках Деньковича!!!!!!

20 Роман  
Попалась сьогоднішня "Заграва" - хтось у автобусі забув чи залишив, перечитав і зрозумів, що Канівець основний КУНівець став уже, на першій сторінці фото, вишиванка, забув Стрийський КУН, що він йшов у списку Деньковича від так званої "Батьківщини". Так і напрошується розшифровка КУНу одного ж кунівця - куплені українські націоналісти))))). Але це характерно тільки для стрийських, бо КУН поважна організація всеукраїнська, нема , нажаль, села без болота!!!! Магасу зараз платить Канівець гроші влади і Козака від Вітренко Наташі і чому б не дати газету під майданчик боротьби з опонентами під вибори до ВР. І Карпінському це вигідно, бо дав добро на брудну роботу газети...... Але ж це низько і огидно!!! Тільки не для Магаса і Карпінського!!!!

19 Ростислав  
Обрали б були Вишинську і все б було, а то всім пофіг бюджетна сфера, основне приватизація і збагачення себе!!!!!!!!!!!!

18 Марія  
Та у дитячій поліклініці навіть теплої води нема - результат панування Шрамов'ята, по три лікарі ведуть разом прийом, Лафінчуку байдуже було, Бегей про свої аптеки дбає, прибудову якусь куцу ведуть роки вже. Знайома моя каже, що там все тісне,мале і бухалтерію, а не лікарів всіх посадять там.

1-10 11-20 21-27
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]