Середа, 08.05.2024, 13:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2012 » Червень » 14 » Презентація руху ЧЕСНО на Стрийщині
18:19
Презентація руху ЧЕСНО на Стрийщині
14.06.12 в Народному Домі відбулася презентація руху ЧЕСНО, де були визначені основні заходи організаційного становлення руху в м. Стрию та Стрийському районі.
На презентацію були запрошені представники Стрийського міськвиконкому, районної держадміністрації, всіх політичних партій та діючих громадських організацій міста та району, місцева преса та телебачення. На жаль, не всі з них знайшли можливість відвідати захід.
Презентацію відвідали представники: політичних партій "ВО Свобода" (М.Берездецький), "Нашої України" (В.Попсуй), "Громадянської позиції" (П.Маковський, Ю.Вінярський), "Партії промисловців та підприємців України", громадських організацій СМО ВТ "Просвіта" (В.Мандзяк), СГО "Новий Стрий" (О.Тарнавський, М.Бальо), ГО "Спілка підприємців промислового ринку", ВГО «Центр прав людини "Громадська ініціатива" (В.Щекун), СГО "Територія життя" (М.Ременюк), СС "Відлуння" (Є.Тиченко), Асоціації «Відроджені гімназії України», Асоціації керівників шкіл Стрийського району (М.Войтович), АРР "Перспектива Стрийщини", ГО «Спілка консультантів» Експерт група», Громадське об"єднання «Небайдужі» (З.Кісіль), журналісти ТРК "LAN" (О.Филик), газети "Гомін волі" (Р.Турчин). Презентували рух активісти руху ЧЕСНО зі Львова та Дрогобича: Святослав Сурма, Роман Грибовський, Остап Стахів, Костянтин Ковалишин.
Як розповіли наші гості, у рух "ЧЕСНО" об’єдналися активні громадяни й громадські організації за ініціативи партнерства "Новий Громадянин". Рух має на меті активізувати суспільство, щоб очистити майбутній парламент від недостойних депутатів. Учасники Руху виробили громадські критерії доброчесності кандидатів у депутати Верховної Ради України та спільно з журналістами й громадськими активістами перевірять нинішніх і майбутніх депутатів на відповідність цим критеріям. Учасники Руху будуть публічно вимагати у політичних сил визнати громадські критерії та не допустити до виборів тих, хто не відповідає цим критеріям.
Після презентації було обрано координаційну раду руху ЧЕСНО на Стрийщині, до складу якої ввійшли: Назаренко Костянтин (координатор руху – голова спілки громадських організацій «Новий Стрий»), Апарін Андрій (співкоординатор – член партії «Громадянська позиція»), Турянський Ярослав (співкоординатор – Президент Асоціації «Відроджені гімназії України», член партії «Свобода»), Комарницький Юрій (член ради спілки громадських організацій «Новий Стрий», заступник голови Агенції регіонального розвитку «Перспектива Стрийщини»), Назаренко Леся (голова громадської організації «Стрийська районна асоціація матерів дітей-інвалідів»), Мороз Андрій (експерт-аналітик громадської організації «Спілка консультантів» Експерт група»), Польовий Ярослав (голова правління «Спілки підприємців промринку"), Соловйов Оксана (заступник голови громадської організації «Стрийська районна асоціація матерів дітей-інвалідів»).
Рух «Чесно» відкритий для приєднання громадських організацій та всіх небайдужих активних громадян. Рух «Чесно» не підтримує жодного політика чи політичну силу.
Всі, хто бажає допомогти очистити нашу владу, можуть долучитися до руху. Детальніше, читайте на сайті http://www.chesno-stryi.org.ua/

Сайт "Політична Стрийщина" має намір тісно співпрацювати з рухом "ЧЕСНО", оприлюднювати всі матеріали, які будуть надаватися цим рухом, обмінюватися інформацією.

Всі, хто бажає долучитися до руху "ЧЕСНО", можуть це зробити заповнивши бланк відповідної заяви перейшовши за цим посиланням.
Переглядів: 2228 | Додав: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 411 2 3 4 »
41 Іван  
Усікли хто у Стрию Януковича підтримує і ПР! Ті хто вручає і хто вдячно бере подачки!

40 Юра  
Без сумніву Лафінчук і Білінський - "найяскравіщі обличчя Стрия" в утвердженні Незалежності!))) Особливо Лафінчук, котрий "голосував" за підняття нашого прапора у Стрию із кагебістом не пригадаю як його величати!)))) Але вони ярі прихильники Шрамов'ята і це ключовий критерій!А може їх громадські та політичні сили пропонували?! Та ні то напевно "кишенькові" депутати від Батьківщини та ФЗ!)))

39 Ліля  
Головний "націоналіст" Стрия Шрамов'ят вручив ювілейні медалі до 20 річчя Незалежності від Януковича "найщирішим патріотам" громади М.Лафінчуку та З.Білінському! Вітаємо! Це вам не Ліна Костенко і не Василь Шкляр!Це фігуги більшого масштабу!Вони дуже вдячні "таткові" і надалі будуть підтримувати його на мера міста!!!!

38 Ліля  
А "Гомін волі" за приїзд Кличка навіть рядок не написав! Ось вам і свобода слова по-стрийськи! Що татко скаже, то і пишуть! А де депутати від "Удару"? Вже б скинулись і як рекламну статтю подали! Ганьба!

37 Ірина  
Що Ти, Славко торочиш - Андрій Кіт до "СУ" нічого давно немає і що Ти цим хотів сказати? Випрадати дійсно регіонала Канівця(список Деньковича - Януковича до обласної ради на минулих виборах) і його розкішну рекламу за гроші з Банківської, бо чесно такі кошти мати просто нереально, це розуміє на окрузі кожна незацікавлена людина!!!Якщо Ти у русі "Чесно" то оперуй фактами, а не догадками!Підрахуй лиш те, що Ти бачиш візуально, а скільки ще дано тайно під різними соусами.

36 Оксана  
Ось і чудово! Чесно на Стрийщині. Нехай просуваються ближче до народу і просвічують гарними ідеями уми небайдужих до долі народу.

Політичним силам на місцях слід усіляко сприяти і підтримувати чесні помисли.

35 Славко  
Ну от цілком очікуваний поворот подій: патрони бувшого сильноукраїнця А.Кота бояться руху чесно. "Партія регіонів не буде співпрацювати з ЧЕСНО", пояснив С.Тігіпко. Бояться падлюки, щоб в їх рядах не видно було замаскованого криміналітету.
http://galinfo.com.ua/news/113535.html
Кіт думає, що вчасно свалив і сховається за бренд Кличка. Горе Кличковому "Удару" з такими "кадрами"

34 Діма  
:))) Я вже десь це чув. А-а, від пройдисвіта і зрадника всіх часів і народів бджоляра.

Навожу цитату: "Вважаю, що представники об’єднаної опозиції, бездіяльність яких уже не вперше зробила можливим прийняття антиукраїнських законів, мають скласти свої депутатські повноваження, оскільки вони не впоралися з місією, покладеною на них виборцями", - заявив Ющенко.
І посилання звичайно: http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/4/6968039/

33 Ірина  
Причиною прийняття шулерським способом закону про мови, на моє переконання, є відсутність в Україні опозиції. Як би у ВР були люди Кличка, "Свободи" такого б не було. Юля провела у ВР "тушок". Яценюк слабак і змовник.Ось і результат!І хай "ФЗ","Батьківщина" перекриє дороги у Донецьку,Криму,Луганську,Одесі...Легко воювати у Львові.Та такзвані партійці "Батьківщини" навіть ту ж Юлю не відстояли....Яка це опозиція?!

32 Ірина  
Всюди мене кличуть Ірина, бо Іра це у вас прийнято, а вдома малою кликали Іринка мої"несвідомі" батьки...І стоп тупому ділогу!

1-10 11-20 21-30 31-37
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]