П`ятниця, 29.03.2024, 13:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » 2015 » Вересень » 6 » 5 вересня - розпочався виборчий процес
15:43
5 вересня - розпочався виборчий процес
У К Р А Ї Н А
ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

29 серпня 2015 року № 209

Про початок виборчого процесу  чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських,  селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року

Законом України "Про місцеві вибори" (далі – Закон) встановлено, що чергові місцеві вибори проводяться одночасно на всій території України в останню неділю жовтня п’ятого року повноважень рад, голів, старост, обраних на попередніх чергових місцевих виборах. Рішення про проведення чергових виборів депутатів обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів, старост приймається Верховною Радою України (частина друга статті 14 Закону).

Постановою Верховної Ради України від 17 липня 2015 року  № 645-VIII "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році" на неділю, 25 жовтня 2015 року призначено чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів (крім депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатів усіх місцевих рад та усіх сільських, селищних, міських голів на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також депутатів усіх місцевих рад та усіх сільських, селищних, міських голів в окремих районах, містах, селищах і селах Донецької та Луганської областей, які знаходяться на територіях, визначених відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17 березня 2015 року № 252-VIII "Про визначення окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей, в яких запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування" і які визнано тимчасово окупованими територіями відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17 березня 2015 року № 254-VIII "Про визнання окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей тимчасово окупованими територіями").

Центральна виборча комісія відповідно до приписів, установлених абзацами першим та другим частини сьомої статті 15 Закону, повинна шляхом прийняття відповідного рішення оголосити про початок виборчого процесу чергових місцевих виборів.

Вирішуючи питання щодо оголошення початку виборчого процесу чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року, Центральна виборча комісія виходить з такого.

Згідно з пунктами 2, 3 Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2015 року № 645-VIII "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році" не призначено вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатів усіх місцевих рад та усіх сільських, селищних, міських голів на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також депутатів усіх місцевих рад та усіх сільських, селищних, міських голів в окремих районах, містах, селищах і селах Донецької та Луганської областей, які знаходяться на територіях, визначених відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17 березня 2015 року № 252-VIII "Про визначення окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей, в яких запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування" і які визнано тимчасово окупованими територіями відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17 березня 2015 року № 254-VIII "Про визнання окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей тимчасово окупованими територіями".

Перелік районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької та Луганської областей, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено згідно з пунктом 3 Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2015 року № 645-VIII "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році", наведено у додатках до постанов Центральної виборчої комісії від 28 серпня 2015 року № 189 "Про перелік районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької області, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено" та № 190 "Про перелік районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Луганської області, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено".

За змістом пункту 4 розділу XV Закону вибори депутатів Донецької і Луганської обласних рад 25 жовтня 2015 року не проводяться у зв’язку із здійсненням Російською Федерацією тимчасової окупації та збройної агресії проти України та неможливістю забезпечення дотримання стандартів проведення виборів Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

Відповідно до пункту 4 Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2015 року № 645-VIII "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році", пункту 7 частини першої статті 24 Закону, на підставі подань Донецької і Луганської військово-цивільних адміністрацій Центральна виборча комісія прийняла постанови від 29 серпня 2015 року № 207 "Про неможливість проведення чергових виборів депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької області та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року" та № 208 "Про неможливість проведення чергових виборів депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Луганської області та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року".

Крім того, Волинською, Дніпропетровською, Житомирською,  Івано-Франківською, Кіровоградською, Одеською, Полтавською, Хмельницькою, Чернівецькою обласними радами прийнято рішення про утворення об’єднаних територіальних громад, у яких відповідно до Закону призначено перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів. Початок виборчого процесу перших виборів депутатів відповідних рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року оголошено постановою Центральної виборчої комісії від 28 серпня 2015 року № 193 "Про початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року".

Також Київською міською радою прийнято рішення від 23 липня 2015 року № 787/1651 "Про управління районами міста Києва", яким утворено районні у місті Києві ради та призначено перші вибори депутатів відповідних районних у місті рад на 27 березня 2016 року.

Отже, Центральною виборчою комісією встановлено відсутність підстав для оголошення початку виборчого процесу чергових виборів:

депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатів усіх місцевих рад та усіх сільських, селищних, міських голів на територіях Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, які відповідно до пункту 2 Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2015 року  № 645-VIII "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році" не призначено;

депутатів районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької та Луганської областей, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено згідно з пунктом 3 Постанови Верховної Ради України від  17 липня 2015 року № 645-VIII "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році" та перелік яких наведено в додатках до постанов Центральної виборчої комісії від 28 серпня 2015 року № 189 "Про перелік районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької області, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено" та № 190 "Про перелік районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Луганської області, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено";

депутатів Донецької та Луганської обласних рад, які згідно з пунктом 4 розділу XV Закону 25 жовтня 2015 року не проводяться;

депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької та Луганської областей та відповідних сільських, селищних, міських голів, визначених постановами Центральної виборчої комісії від 29 серпня 2015 року № 207 "Про неможливість проведення чергових виборів депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької області та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року" та № 208 "Про неможливість проведення чергових виборів депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Луганської області та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року";

депутатів сільських, селищних, міських рад та відповідних сільських, селищних, міських голів, у яких постановою Центральної виборчої комісії  від 28 серпня 2015 року № 193 "Про початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів  25 жовтня 2015 року" оголошено про початок виборчого процесу перших виборів депутатів місцевих рад та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року, а також депутатів сільських, селищних, міських рад, територіальні громади яких увійшли до складу зазначених об’єднаних територіальних громад, та відповідних сільських, селищних, міських голів;

депутатів районних у місті Києві рад, перші вибори яких відповідно до рішення Київської міської ради від 23 липня 2015 року № 787/1651 "Про управління районами міста Києва" призначено на 27 березня 2016 року,  а відтак чергові вибори яких 25 жовтня 2015 року не проводяться.

Враховуючи викладене, згідно з абзацом другим частини першої, абзацами першим та другим частини сьомої статті 15, пункту 7 частини першої статті 24, пункту 4 розділу XV Закону України "Про місцеві вибори", а також Постановою Верховної Ради України від 17 липня 2015 року  № 645-VIII "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році", беручи до уваги постанови Центральної виборчої комісії від 28 серпня 2015 року № 193 "Про початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року", від 28 серпня 2015 року № 189 "Про перелік районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької області, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено", від 28 серпня 2015 року № 190 "Про перелік районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Луганської області, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено", від 29 серпня 2015 року № 207 "Про неможливість проведення чергових виборів депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької області та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року" та № 208 "Про неможливість проведення чергових виборів депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Луганської області та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року", рішення Київської міської ради від 23 липня 2015 року № 787/1651 "Про управління районами міста Києва", керуючись  статтями 11 – 13, пунктом 13 статті 17, пунктом 9 статті 21 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Оголосити з 5 вересня 2015 року початок виборчого процесу чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року, призначених згідно з пунктом 1 Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2015 року № 645-VIII "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році".

2. Взяти до відома, що оголошення про початок виборчого процесу чергових місцевих виборів, передбачене пунктом 1 цієї постанови, не стосується виборів:

депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатів усіх місцевих рад та усіх сільських, селищних, міських голів на територіях Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, які відповідно до пункту 2 Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2015 року  № 645-VIII "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році" не призначено;

депутатів районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької та Луганської областей, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено згідно з пунктом 3 Постанови Верховної Ради України від  17 липня 2015 року № 645-VIII "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році" та перелік яких наведено в додатках до постанов Центральної виборчої комісії від 28 серпня 2015 року № 189 "Про перелік районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької області, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено" та № 190 "Про перелік районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Луганської області, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року не призначено";

депутатів Донецької та Луганської обласних рад, вибори яких згідно з пунктом 4 розділу XV Закону України "Про місцеві вибори" 25 жовтня  2015 року не проводяться;

депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької та Луганської областей та відповідних сільських, селищних, міських голів, визначених постановами Центральної виборчої комісії від 29 серпня 2015 року № 207 "Про неможливість проведення чергових виборів депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької області та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року" та № 208 "Про неможливість проведення чергових виборів депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Луганської області та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року";

депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів, у яких постановою Центральної виборчої комісії від 28 серпня 2015 року № 193 "Про початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року" оголошено про початок виборчого процесу перших виборів депутатів місцевих рад та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року, а також депутатів сільських, селищних, міських рад, територіальні громади яких увійшли до складу зазначених об’єднаних територіальних громад, та відповідних сільських, селищних, міських голів;

депутатів районних у місті Києві рад, перші вибори яких згідно з рішенням Київської міської ради від 23 липня 2015 року № 787/1651 "Про управління районами міста Києва" призначено на 27 березня 2016 року.

3. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії не пізніше наступного дня після дня її прийняття, а також опублікувати у загальнодержавних засобах масової інформації.

Голова Центральної виборчої комісії   М. ОХЕНДОВСЬКИЙ

Переглядів: 984 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]