П`ятниця, 29.03.2024, 17:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Голосування
Це опитування
Усього відповідей: 0
Пошук
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Останні коментарі
Доброго дня!
Громадські організації Стрия та Стрийщини звернулись до дирекції Народного дому міста Стрия з проханням провести публічну зустріч з кандидатами у депутати у 126 окрузі (Стрий, Стрийський район, Моршин, Жидачівський район).
Просимо Вас як кандидата, долучитись до спільної зустрічі, яку ми плануємо провести 17 липня, о 18:00 у великому залі стрийського Народного дому, за адресою: м. Стрий; вул. Народна, 8.
Зустріч проходитиме у форматі «Запитання- Відповідь».Метою зустрічі рівноправне представлення всіх кандидатів.
Просимо надати Вашу відповідь на електронну адресу ndim.stryi@gmail.com до 12 липня.
Дякую.
З повагою
Директор Народного дому міста Стрия
Олександр Ілечко

Вітер ПнЗ. Що значить - дме з північного заходу. І тоді в Стрию смердить гівном. Так було сьогодні о 10:20 - 10:40. Дехто плутає це зі смородом з смітника. Дехто думає, що це каналізація. Але ж ні, шановні. Більш імовірними видаються версії про очисні споруди, або свинокомплекс у Кавсько. Щоб з’ясувати це остаточно слід фіксувати вітер за показами метеостанції. Весело жити скоро буде в Стрию. Най ще щось хімічне на півдні збудують, і тоді взагалі ... Як не смітник, то свинокомплекс...

Бодун пройшов? Чи все ще "йдже"? Ну тоді ще трохи поплач над долею сайту...

Знову смердить димом зі смітника! Садовий винуватий?

1970 року на брамі Чернівецького університету (до "100-річчя з дня народження Леніна" 10.04.1870) група студентів вивісила національний прапор. На диво, наслідки для "винуватців" виявилися доволі "м’якими", Їх "лише" виключили з університету та змусили "добровільно" податися на будови тодішньої неозорої "Батьківщини" - СРСР. Одним з цих студентів був Мирослав Куєк, нині заслужений журналіст України, кореспондент Кіцманівської районної газети "Вільне життя". Не все у нього гладко складалося в житті, людини з обмеженими фізичними можливостями. Рано він втратив одне око, нині втрачає повністю зір і на друге. Однак
не втрачає оптимізму,  у своїй рідній Кіцмані продовжує воювати з бюрократами і хапугами.
А ще Мирослав є батьком Кароліни Куєк - відомої української співачки Ані Лорак.

А вчора по 1+1 і решті каналів почали заливатися про пожежу на нашому смітнику - бо це ж в контексті Грибовицької трагедії! Хоча ніхто ту "пожежу" особливо не відчув (а по факту, це ж про позавчора повідомляли). У нас такі "пожежі" мало не щодень, але ЗМІ лише зараз на них увагу звернули). А вчора таки вночі зі смітника димом в мікрорайоні смерділо... Хоча не раз буває набагато страшніше...

http://petrimazepa.com/ua/burn-him-with-fire.html


Як видно з результатів виборів, більше третини округів (тринадцять, а саме №№ 1, 3, 4, 5, 8, 10, 15, 16, 21, 24, 27, 28, 29) не будуть представлені депутатами в міській раді. Натомість, 4 округи (№№ 18, 20, 30, 31) будуть представлені аж двома депутатами.


Головна » Архів матеріалів
Як і очікувалося, в перегонах на мера здобув перемогу нині чинний голова. Причому, якщо уважно проглянути результати виборів, всупереч досить поширеній думці, випливає досить однозначний неупереджений висновок: якщо б і існував другий тур, переможець лишився б той же. Досить наочно результати цієї частини перегонів зображені на неофіційній сторінці міста Стрий:
http://stryi.com.ua/news/1485-rezultaty-vyboriv-holovy-mista
До міської ради по списках пройшли:
Свобода - 15,69%
Фронт Змін - 14,84%
Батьківщина - 9,76%
Не підтримало жодної - 8,37% (такої партії не існує, це жарт, але жарт сумний)
Наша Україна - 6,89%
Європейська партія - 5,84%
Партія Регіонів - 3,41%
КУН - 4,26%
На разі, ця інформація не є офіційною.
На сайті буде подано більш детальну інформацію щодо висліду виборів, однак, доки МТВК не прийняло офіційних результатів, подавати таку інформацію завчасн ... Читати далі »
Переглядів: 2528 | Додав: Адмін | Дата: 03.11.2010 | Коментарі (12)

На одній з дільниць Стрийського району не включили у бюлетень кандидата в депутати від «Відродження»
31.10.2010 16:12
У селі Добряни Стрийського району у бюлетенях зафіксували відсутність кандидата в депутати від партії «Відродження» Олега Лисія. Про це у коментарі Вголосу повідомив голова Стрийської районної організації партії «Відродження» Віталій Великохатько
«Мені повідомили, що у селі Добряни, дільниця №25015 округ №11, відсутній у списку в бюлетенях кандидат в депутати Олег Лисій», - розповів він.
«Дзвонив у районну ТВК, послали в ДВК. ДВК говорить, що це помилка друкарні», - додав голова Стрийської РО «Відродження».
Джерело: http://vgolos.lviv.ua/politic/news/38982.html
Прим.: Вочевидь, маються на увазі вибори до сільської ради.
Переглядів: 875 | Додав: Адмін | Дата: 31.10.2010 | Коментарі (0)

26.10.10 у центрі міста невідомі підпалили агітаційну палатку Партії регіонів.
За словами очевидців, 26 жовтня двоє перехожих з собакою бійцівської породи скоїли напад на палатку, де перебували агітатори та лежали агітаційні листівки.
Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, зловмисники спробували нацькувати собаку і підпалили з усіх сторін палатку. В результаті агітатори, яким частково вдалося загасити пожежу, з опіками різної важкості перебувають у лікарні.
За даними джерела, близького до органів внутрішніх справ, не виключено, що напад могли скоїти представники радикально налаштованих націоналістичних партій. Подробиці інциденту наразі з'ясовують.
Нагадаємо, раніше львівська ВО "Свобода" оголосила війну "данєцкім нащадкам савєцкіх асвабадітєлєй". Свободівці пообіцяли ганяти "данєцкіх" вулицями Львова, доки ті не здадуться, і заявили, що впевнені у своїй перемозі.
Джерела:
... Читати далі »
Переглядів: 927 | Додав: Адмін | Дата: 26.10.2010 | Коментарі (0)

Як стало відомо, 26.10.10, увечері, перестало битися серце одного з кандидатів у депутати Стрийської міської ради Купчака Олександра Олександровича. Не кожен з нас поділяв його політичні погляди. Проте, він, в силу своєї професії, спілкувався з багатьма людьми, і , наскільки міг, теж намагався змінити на краще існуючий стан справ. Його направду турбувало те, що молодь сидить по барах (зокрема, у "Сейфі"), прокурює, проколюється і у принципі "прожигає" гроші своїх батьків на безцільне існування. Свої погляди він оголосив на зустрічі з представниками партійних списків. Це був крик людини, яка щодня стикається з хамством, п'янством і розпустництвом. Це була дійсно хороша людина яка багато знала і не приховувала своїх знань. Не вартують наші містечкові політичні розборки життів таких людей. Хай назавжди у нас залишться світла пам'ять про нього. Адміністрація сайту висловлює щирі співчуття родині, Міській організації Партії Регіонів та всім, хто знав цю Людину.
Переглядів: 954 | Додав: Адмін | Дата: 25.10.2010 | Коментарі (0)

Як анонсувалося, 23-го і 24-го жовтня відбулися передвиборчі зустрічі-дебати між представниками партійних списків та кандидатів на посаду міського голови. Оскільки найбільшу цікавість у стрийської публіки викликала саме остання зустріч, варто почати саме з неї. Забігаючи наперед, слід визнати, що пальму переможця в цих дебатах слід віддати Петру Маковському. Очевидно, що цей кандидат найкраще володів ораторським мистецтвом, вмів примусити публіку дослухатися до його слів та виступив найбільш гостро. Втім, гостроти у виступах не бракувало жодному кандидату (окрім, звісно, чинного голови, оскільки самокритика на такому заході - це явний нонсенс).

 Варто зауважити, що "демократії", порівняно з минулим заходом (зустрічі з представниками партійних списків), явно поменшало. З залу прибрали мікрофон для усних запитань (внаслідок чого виявився сильно ущемленим у правах "зірка Руслан", який на минулому заході практично не відхо ... Читати далі »

Переглядів: 1537 | Додав: Адмін | Дата: 24.10.2010 | Коментарі (10)

15.10.2010 о 16:00 відбулося засідання міської ТВК на якому було затверджено склад дільничних комісій по м.Стрий.
Нижче наведено статистику по затвердженому складу ДВК (у форматі : Назва суб'єкту подання - кількість місць, отриманих в ДВК - кількість керівних посад в ДВК)
Партія Регіонів 46 6
Наша Україна 31 9
Шрамов’ят 29 9
Європейська партія 26 7
Єдиний Центр 25 4
КПУ 25 4
Михайльо 25 4
Українська партія 25 2
Батьківщина 24 6
УСДП 24 4
Фронт Змін 24 3
Відродження 23 6
КУН 21 4
УРП Собор 21 1
Сильна Україна 18 3
ХДС 17 1
НРУ 15 3
Свобода 15 0
За Україну 14 0
УНП 14 2
Народна партія 11 0
Вишенська 10 2
Громадянська позиція 8 1
Лоїш 7 0
ПППУ 7 0
Насінник 4 0
Подання голови 1 1
СДПУ(О) 1 1

З повним їх складом можна ознайомитися тут: http://stryi-su.ucoz.ua/index/spisok_dvk_po_mistu/0-23
Окрім того ... Читати далі »
Переглядів: 1955 | Додав: Адмін | Дата: 16.10.2010 | Коментарі (10)

Враховуючи інтереси виборців, більшості з яких невідома переважна кількість кандидатів, ми пропонуємо кандидатам та політичним партіям доносити інформацію про себе виборцю через цей сайт. Це буде в обопільних інтересах. Оскільки на цьому сайті, на сьогодні, представлена найповніша інформація щодо переліку кандидатів, кращого інтернет ресурсу просто не існує - ні для виборця, щоб дізнатися серед яких кандидатів йому доведеться робити вибір, ні для кандидатів, щоб донести інформацію про себе виборцю. Тому, третім пунктом меню сайту, зроблено розділ "Політична реклама", а четвертим - "Каталог статей". В цьому каталозі створено спеціальну категорію "Політична реклама" (http://stryi-su.ucoz.ua/publ/politichna_reklama/2). Просимо додавати в цю категорію інформацію щодо свої політичних сил та кандидатів від неї. Певним зразком, на який би ми просили озиратися як на стандарт, є вже подані в цій ка ... Читати далі »

Переглядів: 1447 | Додав: Адмін | Дата: 13.10.2010 | Коментарі (2)

10.10.2010 р. за сприяння "Сильної України" в с. Підгірці Стрийського району відбувся обласний турнір з вільної боротьби "Старти Надій" в якому прийняло участь 170 учасників. З усієї Львівщини з'їхалися наступні команди:
Львів - "Богатир", ДЮСШ №7, СК "Лідер Л", Динамо, "Спартаківець";
Трускавець - "Спортовець" та "Спартаківець", "Тризуб" (Винники), команди міст Соснівки та Щирця, села Лани. Господарями змагань виступили ДЮСШ "Сокіл" та СК "Темп". Головний суддя та організатор змагань - Костюк Михайло Зіновійович.
Господарі змагань виступили наступним чином:
1-е місце: (вагова категорія до 24 кг) - Любомир Коваль
2-гі місця:
(в/к до 42 кг) - Павло Кузьмін
(в/к до 47 кг) - Богдан Сидор
(в/к до 70 кг) - Богдан Шабан
3-ті місця:
(в/к до 24 кг) - Ярослав Цепка
(в/к до 26 кг) - Роман Загородній
(в/к до 47 кг) - Максим Стасів
(в/к до 42 кг) - Рус ... Читати далі »
Переглядів: 1039 | Додав: Адмін | Дата: 10.10.2010 | Коментарі (0)

06.10.2010 відбулося чергове засідання ТВК, на якому були зареєстровані останні з кандидатів. Отже їх список вже остаточний і нових облич ми вже не побачимо... Так, на мера буде балотуватися 8 осіб: 

1. Вишинська Оксана Мирославівна

2. Лоїш Володимир Петрович

3. Маковський Петро Ількович

4. Михайльо Віталій Васильович

5. Мосійчук Петро Васильович 

6. Насінник Зеновій Теодорович

7. Садовський Адріан Володимирович

8. Шрамов'ят Роман Євстахович

Надзвичайно обширним є список зареєстрованих кандидатів в депутати Стрийської міської ради. У зв'язку з цим, для зручності користувачів сайт дещо реорганізовано. Тепер, у "Меню сайту" зліва, другим пунктом з'явився розділ "Вибори 2010". Користуючись ним, як деревоподібною структурою, Ви можете довідатися всю необхідну інформацію, прийняти участь в опитуваннях, тощо...

Також, з подібним же успіхом, Ви можете перейти за наступним посиланням:

... Читати далі »

Переглядів: 2239 | Додав: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Коментарі (32)

Ось перші відомості щодо висунутих кандидатів у депутати по партійних списках до Стрийської міської ради:
1. Від Стрийської міської організації Політичної партії «Сильна Україна»
1. Тиченко Євген Миколайович
2. Завгородній Володимир Миколайович
3. Хміль Мар’яна Володимирівна
4. Бутримович Сергій Миколайович
5. Яницька Олександра Романівна
6. Роїк Володимир Йосифович
7. Ковальський Петро Сафронович
8. Андреєва Галина Едуардівна
9. Бурлака Валерій Анатолійович
10. Андріїв Мирослав Богданович
11. Бойків Андрій Михайлович
12. Бовтач Володимир Іванович
13. Лось Тарас Орестович
14. Федорів Андрій Петрович
15. Гарасимів Ірина Андріївна
16. Микитка Олександр Євстахович
17. Миськів Юрій Петрович
18. Костяк Роман Володимирович
19. Матіїшин Тарас Васильович
20. Коган Світлана Володимирівна
2. Від Стрийської міської органі ... Читати далі »

Переглядів: 2484 | Додав: Адмін | Дата: 02.10.2010 | Коментарі (3)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 »